Süperstar Ajda Pekkan sosyal medyanın diline düştü!

Süperstar Ajda Pekkan, pandemi sonrası açılışı Bodrum'da yaptı. Süperstar, Yalıkavak Marina'da sevenlerinin karşısına zebra desenli ve siyah kuşaklı bir elbise ile çıktı. Pekkan'ın basına servis edilen fotoğrafında yüzüne yapılan Photoshop ile sosyal medyanın diline düştü.

Süperstar Ajda Pekkan sosyal medyanın diline düştü!

Süperstar Ajda Pekkan, Türk pop müziğinin usta isimleri arasında yer alıyor. 75 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkaran bir enerjiye ve fiziğe sahip olan Ajda Pekkan, her hareketiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Ajda Pekkan, pandemi sonrası açılışı Bodrum'da yaptı.

Süperstar Ajda Pekkan sosyal medyanın diline düştü! - Resim : 1

Yalıkavak Marina'daki Günay'da sevenlerinin karşısına zebra desenli ve siyah kuşaklı bir elbise ile çıkan Süperstar, "Uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyiz, sizlerle buluşup birlikte şarkılar söylemeyi özlemişim. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum" dedi.

Süperstar Ajda Pekkan sosyal medyanın diline düştü! - Resim : 2

Süperstar'ın basına servis edilen fotoğrafında yüzüne  Photoshop yapıldı. 75 yaşındaki Ajda Pekkan Photoshop'u abartınca sosyal medyanın diline düştü. Pakkan'a "25 yaşına geri dönmüş" yorumları yapıldı...

Süperstar Ajda Pekkan sosyal medyanın diline düştü! - Resim : 3