Ajda Pekkan, Hakan Altun sorularından koşarak kaçtı

Süperstar Ajda Pekkan ve Cenk Eren’in sahne aldığı gecede neler yaşandı?

Süperstar Ajda Pekkan Şişli’de bir restoranda sahne aldı. Son dönemde Hakan Altun’la aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen Pekkan, mekâna önce arka kapıdan girmek istedi. Ancak kameraları fark eden sanatçı, son anda ön kapıdan giriş yapmaya karar verdi. Hakan Altun’la ilgili gelecek sorulardan kaçan süperstar, içeriye koşar adım girdi.

Gecede Ajda Pekkan’dan önce Cenk Eren konser verdi. Sahneye çıkmadan önce soruları yanıtlayan Cenk Eren, Ajda Pekkan’la yapacağı düet hakkında bilgi verdi. Ünlü şarkıcı, Sezen Aksu’nun kendisi için yeni bir beste yaptığını anlattı. Cenk Eren’in alnındaki morluk dikkat çekti.

Konseri izleyenler arasında ünlü oyuncu Celil Nalçakan’da vardı. Celil Nalçakan bir süredir Ajda Pekkan ve Cenk Eren’in sahne aldığı mekânın halkla ilişkiler sorumlusu Merve Zeynep Sezgi ile beraberlik yaşıyor. Muhabirler sözü Nalçakan’ın ilişkisine getirdi.

Nalçakan, özel hayatıyla ilgili sorulardan kaçmak için konuk oyuncu olduğu “Kırmızı Oda” dizisinden bahsetmeye başladı. Celil Nalçakan daha sonra sevgilisi Merve Zeynep Sezgi’yle salona geçti.

Gonca Vuslateri, Ajda Pekkan ve Cenk Eren konserini temmuz ayında “Magazin Hattı” kamerasına beraber takıldığı galerici Murat Karabova’yla izledi. Bir ara tuvalete gitmek için masadan kalkan Gonca Vuslateri’ye Karabova da eşlik etti. Murat Karabova ünlü oyuncuyla arasındaki samimiyetin arkadaşlık boyutunda olduğunu açıkladı. Vuslateri ise galerici Karabova’dan indirimle araba alacağını belirtti. Bu sırada Vuslateri, mekânın ısrarla çalan telefonunu açtı.

Gecenin sonunda sahne alan Ajda Pekkan performansıyla yine kendisine hayran bıraktı. Süperstar konser boyunca yerinde duramadı. Ajda Pekkan sahnedeyken içeriye defne samyeli girdi. Ünlü sanatçının repertuvarına adının aşk dedikodusuna karıştığı Hakan Altun’un “Telefon” şarkısını alması ise dikkat çekti.

Çıkışta arkadaşının yardımıyla yürüyen Gonca Vuslateri, Ayta Sözeri’yi de yanına çağırdı. Vuslateri bir muhabirin “Ayakta duramıyorsunuz” yorumu üzerine gerildi.

Defne Samyeli “Sol Yanım” dizisinin setinden çıkıp geceye katıldığını söyledi. Samyeli’ne “Sadakatsiz” dizisiyle gündeme gelen “Bir erkek iki kadını aynı anda sevebilir mi?” konusu soruldu. Defne Samyeli çocukları için gerekirse katil bile olabileceğini ifade etti.

Samyeli’nin 17 yaşındaki kızı Derin Talu’nun yaptığı ağır makyaj ve verdiği iddialı pozlar sosyal medyada tartışma konusu oluyor.

Adı Serdar Bilgili’yle anılan Defne Samyeli “Kalbiniz dolu mu?” sorusuna yanıt verdi. Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu’nun ilk filminde başrol oynaması sosyal medyada torpil yapıldığı yönünde yorumlara neden olmuştu.