Suriye’de iki askeri üsse saldırı! Bakan Hulusi Akar duyurdu! “10 terörist etkisiz hale getirildi” "Misliyle karşılık verildi"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyindeki saldırıya misliyle karşılık verildiğini ve 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Suriye’de iki askeri üsse saldırı! Bakan Hulusi Akar duyurdu! “10 terörist etkisiz hale getirildi” "Misliyle karşılık verildi"

PKK/YPG, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerine yönelik eşzamanlı havan ve çok namlulu roketatar atışları ile saldırdı. 

Saldırıda yaralanan 4 asker, Kilis Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

BAKAN AKAR: 10 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Suriye'nin Kuzeyindeki PKK/YPG saldırısına ilişkin açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar"Misliyle karşılık verildi. 10 terörist etkisiz hale getirildi" dedi.

Bakan Akar'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Terörle mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecek. Bilinen tüm Terör hedefleri ateş altına alındı. 4 yaralımız var onların da tedavileri sürüyor. Suriye'nin kuzeyindeki saldırıya misliyle karşılık verildi. 10 terörist etkisiz hale getirildi.

"TERÖRİSTLERİN İNLERİNE GİRDİKÇE BAŞKA YERLERDEN SES GELİYOR"

Güçlü ve büyük Türkiye'den bahsediyoruz, Mehmetçik'in başarılarından bahsediyoruz. Gençler de orada slogan atıyor, konuşmanın devamında da görülüyor ki terörle mücadeleden bahsediyor, bunu anlatıyoruz.

Terörle mücadele dedikçe, teröristlerin inlerine girdikçe başka yerlerden ses geliyor. Bunları hayretle takip ediyoruz. Bazı kişilerde anlayışsızlık var. Gençlerimizin tepkilerinden başka anlamlar çıkarmak iyi niyetle açıklanamaz. Hudutlarımızın güvenliği için mücadelemizi sürdürmekte kararlıyız.