Sürü halinde gezerken yolu kapattılar. Dev yaratık, trafik oluşunca sinirlendi ve 1 tonluk cüssesiyle arabaya saldırdı

Yoldan geçen sürücüler korku içinde yavaş yavaş ilerlerken yanlarındaki devasa hayvanlardan oluşan sürü de onlarla birlikte ilerliyordu. Ardından o sürüdekilerden bir tanesi çok sinirlenince inanılmaz bir hızla trafikte bir araca boynuzuyla çarptı.

Bizonlar, 1 tonluk dev cüsseleriyle devasa büyüklükte hayvanlardır. Bununla birlikte büyüklüklerine rağmen saatte 56.33 kilometre hızla hareket edebilirler. Yetkililer, bizonları Yellowstone Parkı'nda ziyaret etmek isteyen ziyaretçilerin onlara belli bir mesafede kalmaları, yaklaşmamaları konusunda uyarıyor. Çünkü bizonlar, öfkeli hayvanlar ve aniden saldırıda bulunabilirler. Ayrıca, tamamen büyümüş diğer bizonlar da dahil olmak üzere, düzenli olarak bir şeyleri sıkıştırmak için kullandıkları kalın kafatasları vardır.

Sürü halinde gezerken yolu kapattılar. Dev yaratık, trafik oluşunca sinirlendi ve 1 tonluk cüssesiyle arabaya saldırdı - Resim : 1

SÜRÜLER HALİNDE YOLLARI KULLANIRLAR

Bu hayvanların Yellowstone Ulusal Parkı'ndaki yollarda toplanması yaygın bir durumdur. Sürüler halinde yaşarlar ve genellikle otlar ve diğer bitkiler gibi besin kaynaklarına kolay erişim için yollardan giderler. Ancak bölgeden geçen sürücüler, bazen yoldan geçen bizonlar tarafından saldırıya uğrayabiliyorlar. Bizonlar, hiç beklenmedik hızlı bir hareketle arabalara saldırabiliyorlar. 

Sürü halinde gezerken yolu kapattılar. Dev yaratık, trafik oluşunca sinirlendi ve 1 tonluk cüssesiyle arabaya saldırdı - Resim : 2

ARABAYA KAFA ATTI

Yellowstone'da kaydedilen anlarda, bizon sürüsünün yol kenarında giderken arabalarında yanlarından geçmeye çalıştıkları görüldü. Tam o anda bizonlardan bir tanesi araca sinirlenip bir anda boynuzuyla kafa attı. Araca verdiği zarar kameralara yansıdı.