Milyonlar merak ediyordu! Aylar sonra ilk açıklama

Survivor 2021’de şampiyonluğunu ilan eden İsmail Balaban ile ilgili yeni gelişme yaşandı. İsmail Balaban nışanlısıyla ilgili aylar sonra ilk kez konuştu.

Milyonlar merak ediyordu! Aylar sonra ilk açıklama

Biliindiği üzere Survivior yarışmasında iletişim oyununu kazandıklarından annesi ile konuşurken çok mutlu olan ancak aldığı haberlerle yıkılan İsmail Balaban eşiyle ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.

İletişim oyununun kazandıktan sonra annesi ile konuşan ve annesinin eşiyle ilgili söyledikleri karşısında İsmail Balaban çok üzülmüştü.

Milyonlar merak ediyordu! Aylar sonra ilk açıklama - Resim : 1

İsmail Balaban’ın annesi, “Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın gibi kız değil tam bir yılan” demişti!

Finalde İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan ortalarda görünmemişti.

Milyonların merak ettiği konuyla ilgili İsmail Balaban aylar sonra açıklama yaptı.

“Beni de hayrete düşürdü”

Gazeteciler tarafından İsmail Balaban'a yöneltilen sorular sonrasında “Zor muydu o dönem?” sorularına “İletişim oyununu kazandıktan sonra annemle konuşacağım için çok mutlu olmuştum. Telefonda annemin bir anda ağlaması ve o sözleri sarf etmesi beni de hayrete düşürdü” dedi.

Milyonlar merak ediyordu! Aylar sonra ilk açıklama - Resim : 2

Bu konuların her ailede olduğunu dile getiren İsmail Balaban, henüz eşi ile görüşmediğini memlekete dönünce ailesi ve eşi ile görüşeceğini açıkladı. Eşi ile görüşmesi sonrasında çiftin ayrılıp ayrılmayacağı ise büyük bir merak konusu. Survivor finalinde de yer almayan Gamze Atakan duydukları sonrasında üzüldüğü gelen bilgiler arasında.