Murat Ceylan'ın küçük dilinizi yutturacak kazancı! 'Acun Ilıcalı kesenin ağzını açmış' Murat Ceylan ne kadar kazanıyor?

Survivor 2022 All Star sunucusu Murat Ceylan aldığı ücretle bir anda gündem oldu. Sosyal medyanın diline düşen Murat Ceylan'ın 'Paraya para demiyor, Acun kesenin ağzını iyiden iyiye açtı" gibi yorumların yapılmasına neden oldu. Peki Murat Ceylan ne kadar alıyor? İşte dudak uçuklatan rakam...

Murat Ceylan'ın küçük dilinizi yutturacak kazancı! 'Acun Ilıcalı kesenin ağzını açmış' Murat Ceylan ne kadar kazanıyor?

Survivor yarışması Acun Ilıcalı ile hayatımıza girdi ve yer edindi. Ancak yarışmadan çok yarışmacıların da hayatının konuşulduğu anlar da oluyor. Survivor'a katılan bir çok yarışmacının hayatı da değişiyor. Bir kısmı oyuncu olurken bir kısmı sunucu oluyor.Yarışma birincisi ise milyonları kazanıyır. Survivor yarışmasına katılan ve dikkat çeken isimlerden bir diğeri de Sunucu Murat Ceylan oldu. 

Murat Ceylan'ın aldığı ücret ise dudak uçuklattı. Sosyal medyada Murat Ceylan'ın aldığı ücreti duyanların ağzı açık kaldı. Yetmedi "Acun kesenin ağzını iyice açmış" yorumlarına sebep oldu. Peki Murat Ceylan'ın aldığı ücret ne kadar? Acun Ilıcalı Murat Ceylan'a sunucu olarak ne kadar ödüyor? İşte duyunca aklınızın alamayacağı o rakam...

Survivor bu sene karşımıza All Star olarak geldi. Zorlu yarışmacıların seçildiği ve zorlu parkurların seçildiği Survivor'da Acun ılıcalı da yeni yeni getirdiği kurallarla yarışmayı iyice zorlaştırdı. Yarışmanın sunucusu ise yine geçmişte Survivor'da ter dökmüş olan bir isim Yani Murat Ceylan... Şimdilerde bir hayli popüler olan Murat Ceylan'ın sunuculuk için Acun Ilıcalı'dan aldığı maaş araştırılır oldu. 

Peki Acun Ilıcalı Murat Ceylan'ın yapmış olduğu Survivor sunuculuğu için ne kadar ödüyor? Duyulan o ki Acun, Murat Ceylan için kesenin ağzını iyiden iyide açmış. Acun Ilıcalı, Murat Ceylan için para dökmeye devam ediyor. Murat Ceylan 2013 yılında düzenlenen Survivor yarışmasında parlşamıştı. O zaman bu zamana çok değişen Murat Ceylan artık gözde ve ünlü bir isim haline geldi.

Murat Ceylan'ın küçük dilinizi yutturacak kazancı! 'Acun Ilıcalı kesenin ağzını açmış' Murat Ceylan ne kadar kazanıyor? - Resim : 2

Acun Ilıcalı'nın Murat Ceylan için verdiği dudakları uçuklatan rakam ortaya çıkmış oldu. Acun kesenin ağzını öyle bir açmış ki duyan şok geçiriyor. Survivor All Star'da sunuculuğunu Murat Ceylan'ın üstlendiği yarışmada Murat Ceylan'ın aldığı rakam bölüm başına olarak hesaplanmış. Yanı Survivor All Star'ın sunucusu Murat Ceylan ücretini aylık olarak değil bölüm başı olarak alıyor. Acun Ilıcalı ise Murat Ceylan'a bölüm başı tam 50 bin TL veriyor. 

Murat Ceylan bu durumda haftalık 350 bin tl gibi bir rakam kazandığı ortaya çıkıyor. 6 aylık yarışma sürecinde ise Murat Ceylan yaklaşık 2 milyon lirayı aşan bir kazanç elde edeceği konuşuluyor. Peki Murat Ceylan'ın dudak uçuklatan bu kazancı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?