Survivor Cemal Can katıldığı programda şoke edecek itirafta bulundu! "Psikolojik destek aldım"

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Cansever, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programında Survivor yarışması sonrasında yaşadıklarını anlattı.

Survivor Cemal Can katıldığı programda şoke edecek itirafta bulundu! "Psikolojik destek aldım"

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Programda seyirciye eğlenceli dakikalar yaşatan Survivor Cemal Can, hakkında bilinmeyenleri de programda paylaştı.

Survivor Cemal Can katıldığı programda şoke edecek itirafta bulundu! "Psikolojik destek aldım" - Resim : 1

"Hep ünlü olmak istedim"

Şampiyon olduğu Survivor yarışmasında yaşadıklarını anlatan Cemal Can, yarışma sonrasında yaşadığı zorlukları da anlattı. Kendini bildi bileli ünlü olmak istediğini söyleyen Cemal Can Cansever, bu amaç için tüm kilolarını verdiğini ve çok uğraştığını söyledi.

"Bir buçuk ay psikologdan destek aldım"

Yarışmadan sonra yaşadıklarını anlatan Cemal Can Cansever; "Adadan çıkıp normal hayatıma geldiğimde sanki hayatımdan 10 yıl sonraya gitmiş gibiydim. Baktım ki beni milyonlar takip ediyor. Oradayken haberim yoktu, önce dedim ki kendi psikolojimi doğru yürütmem lazım. Herkes arıyor, akarken doldurmanız lazım, şu teklif bu teklif, ama benim özüme dönmem lazım. Odaya kapattım kendimi, sadece ailemle görüştüm. Sosyalleşme sıkıntısı yaşadım. Bir buçuk ay psikologdan destek aldım" dedi.