Acun Ilıcalı “Maddeler temin ettiler” demişti! Gerçek ortaya çıktı

Survivor 2021 final yaparak sona erdi. Ancak yarışmacılarla ilgili skandalla bitmek bilmiyor. Survivor 2021'de adadan gizli yiyecek alan Aleyna Kalaycıoğlu ve Aleyna Çalışkan canlı yayında skandal olayı açıklığa kavuşturdu.

Acun Ilıcalı “Maddeler temin ettiler” demişti! Gerçek ortaya çıktı

Survivior 2021, iki yarışmacısıyla yine gündeme geldi. İki yarışmacı da canlı yayında skandal olayı açıklığa kavuşturdu.

Survivor 2021 hala gündemden düşmedi. Yarışmacılarla ilgili skandallar bitmek bilmiyor.

Son olarak bazı yarışmacıların adadan gizlice yiyecek temin etmesi skandalı patlamış, bir çok yarışmacı da bu durumun ortaya çıkmasıyla ilgili ceza almıştı.

Acun Ilıcalı konseyi toplamış ve skandal olay karşısında “bazı yarışmacılar maddeler temin ettiler” diyerek skandal olayla ilgili açıklamalar oluşmuştu.

Acun Ilıcalı “Maddeler temin ettiler” demişti! Gerçek ortaya çıktı - Resim : 1

Acun Ilıcalı o olay karşısında çok kızarak şu sözleri söylemişti.

“Ummadığımız ve üzüldüğümüz bir gelişme oldu. Eşitlik ilkesinin bozulduğunu ve tahmin etmediğimiz gelişmeler olduğunu öğrendik. Survivor birinci planda yarışmacılara duyduğumuz güven üzerine kurulu.

"Biz polis dedektifi gibi yarışmacılarımızın peşine düşmüyoruz. Ancak kurallarımız var ve bunların bazı yarışmacılar tarafından delindiğini gördük. Aleyna Kalaycıoğlu ve Aleyna Çalışkan yarışma kuralları dışında bazı maddeler temin ettiler. Bunları da sakladılar"

Aylar sonra Survivor’ın başarılı iki kadın oyuncusu Aleyna Kalaycıoğlu ile Aleyna Çalışkan canlı yayın yaparak skandal olayı açıklığa kavuşturdu.

Adadan gizlice yiyecek kaçırdıklarının arasında alkol olduğunu da söylediler.

İki yarışmacının canlı yayındaki açıklamaları şöyle;

Aleyna Kalaycıoğlu, "Evet doğru, öncelikle yarışmacı psikolojisi ve açlık gereği yapılmaması gereken bir şey. Kesinlikle yaptığım şeyin yanlış olduğunun farkındayım. Çok pişmanım zaten. Herkesten özür dilerim bunun için. Gerçekten olaydan dolayı çok üzgünüm" açıklamasını yapmıştı.

Aleyna Çalışkan ise "Yaptığımız şeyden dolayı aşırı pişmanız. O an yarışmacı psikolojisiyle yapmıştık. Bir daha asla böyle bir şey olmayacak. Hem bizim hem Ünlüler takımından özür dileriz" demişti.