Survivor Nisa'dan unutulmaz ifşa! Açtı ağzını yumdu gözünü

Survivor All Star 2022'de gerilim arttı. Survivor Nisa Bölükbaşı'nın sözleri dokunulmazlık oyunu sonrası toplanan konseyde deprem etkisi yaptı. Hakkın konuşulanlara sinirlenen Survivor Nisa Bölükbaşı'nı, ifşa cümleleri ile Ayşe Yüksel'i ve Sema Aydemir'i yerden yere vurdu.

Survivor Nisa'dan unutulmaz ifşa! Açtı ağzını yumdu gözünü

Survivor All Star 2022'de final yaklaştıkça dokunulmazlık oyunları da gerilim yaratarak izleyenleri ekrana kilitliyor. Ünlüler ve Gönüllüler arasında oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyunu öncesi seremonide uyuyakalan Survivor Nisa Bölükbaşı oyun sonrası toplanan konseyde adeta açtı ağzını yumdu gözünü. 

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın Ayşe Yüksel'e ve Sema Aydemir'e söylediği sözler çok konuşulacak. Survivor Sema'nın 2020'den bu yana kendisine takıntılı olduğu dile getiren Bölükbaşı, " İyice bir takıntısı var 2020'den beri. Kaldıramıyor beni. Bana çok özeniyor, her şeyin farkındayım" diyerek konseyin buz kesmesine neden oldu.

Öte yandan Survivor Ayşe Yüksel'e de sataşan Bölükbaşı, "Bir tanesi de oyun alanında başka adada başka konuşarak kendisine karşıb iki yüzlü davrandığını dile getirdi.

Nisa Bölükbaşı açtı ağzını yumdu gözünü 

Survivor All Star'de uzun bir aradan sonra parkurda performansını artıran Nisa Bölükbaşı'nın 27 Mayıs dokunulmazlık oyunu sonrası toplanan konseyde söylediği sözler hayranları tarafından da beğenildi. İçini döktüğünü söyleyen Nisa Bölükbaşı fanları, bu dürüstlüğünden dolayı bir kez daha Survivor şampiyonu adayı olarak Bölükbaşı'nı gösterdi.

Öte yandan 27 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu sırasında Ogeday Girişken ve Hikmet Tuğsuz arasında gerginlik yaşandı. İki takım arkadaşı birbirlerini anlamakta zorlanınca ipler gerildi. Süperhaber