Survivor Barış Murat Yağcı elendi, ortalığı yakmadan gitmedi! Barış Murat Yağcı'dan bomba itiraf...

Ekranların fenomen ve reyting rekortmeni olan Survivor 2022'de elenen isim Barış Murat Yağcı, hayranlarında şok etkisi yaratmıştı. Ancak Barış Murat Yağcı'nın elenmesi kadar gidişi de olay oldu. Survivor Barış elendi ama ortalığı yakmadan gitmedi! Bomba açıklamalarıyla gündem olmayı başardı.

Survivor Barış Murat Yağcı elendi, ortalığı yakmadan gitmedi! Barış Murat Yağcı'dan bomba itiraf...

Survivor'da hergün yeni bir olay yaşanıyor. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte fırtına gibi ilerleyen Survivor 2022'de Barış Murat Yağcı'nın elenmesi de gündeme bomba gibi düştü. Ancak Barış Murat Yağcı elenmesinden daha çok açıklamaları ortalığı yıkıp geçti. İşte Barış Murat Yağcı'nın adadan ayrılırken itiraf niteliğindeki o açıklamaları... 

Ekranların şüphesiz en çok izlenen yarışma programları arasında birinci sırada yerinei alan Survivor 2022'de nefes kesen mücadelelerin yanı sıra yer yer yarışmacıların kavgaları özel hayatları ve duygusal yaklaşımları da zaman zaman yarışmanın önüne geçebiliyor. Bir çok kavganın, yemek çalmanın ve skandalların konuşulduğu yarışma programında Nisa ile Barış Murat Yağcı arasındaki aşk sonrası aynı yarışmada tekrar bir araya gelmeleri de olay olmuştu. 

Survivior Barış Murat Yağcı elemde potasına düşmüş ne kadar çıkabileceğini düşünse de eleme adayı olarak gösterilen Barış Murat Yağcı sonunda adaya veda eden isim oldu. Ancak Barış Murat Yağcı'nın elenmesinden çok adaya veda ederken söylediği sözler daha çok konuşuldu. İşte Barış Murat Yağcı'nın itiraf niteliğindeki o açıklamaları.

İtiraf niteliğinde veda konuşması

Favori yarışmacılar arasında gösterilen Barış Murat Yağcı'nın elenmesi hayranlarını da derinden yaraladı. Barış Murat Yağcı veda konuşmasıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi ve yaralamayı da başardı. Peki Barış Murat Yağcı adadan veda ederken neler söyledi? İşte o itiraf gibi veda konuşması. 

Barış Murat Yağcı, ‘’Elenmeyi bekliyordum aslında çünkü ben çok büyük bir hata yaptım ve herkes benim yaptığım hatayı kaldıramaz. Bence benim gitmem en hayırlısı oldu. Yaptığım hata diğer Survivor yarışmaları için de örnek olur umarım. İki takımda da hakkına girdiğim varsa hakkını helal etsin. Performans olarak kendimi gösteremediğim zamanlar potadan çıkmak beni çok üzüyordu. Çaba sarf etmeden burada kalmak bir yere kadardı zaten. 3’te 3 bile yapamadım, kendime yakıştıramıyorum bu durumu’’ dedi. 

Sosyal Medya bu veda konuşmasıyla adeta yıkıldı çünkü...

Sosyal medyanın da en çok konuşulan ünlü isimleri arasında yer alan Barış Murat Yağcı'nın bu veda konuşması çok konuşuldu. Sebebi ise Barış Murat Yağcı'nın "Gitmem en hayırlısı oldu. Yaptığım hata..." demesi Barış Murat Yağcı'nın ne hata yaptığı konusu tartışıldı. Bir çok sosyal medya kullanıcısı Nisa ile aynı zamanda yarışmasının hata olduğunu söyledi. Başka bir kitle ise bunun hata olmadığını savundu.