Survivor eleme adayı kim oldu? 29 Mayıs Survivor eleme adayı kim? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da 29 Mayıs Pazar akşamı oynanan haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrasında, kaybeden takımdan bir kişinin adı konseyde yazılmak zorunda kaldı. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte, detaylar...

Survivor eleme adayı kim oldu? 29 Mayıs Survivor eleme adayı kim? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyacanı tüm izleyiciyi sardı. Mavi ve kırmızı takımın kıyasıya mücadele ettiği dokunulmazlık oyununu bir takım kazandı. Kaybeden takımdan bir kişinin adı konseyde yazıldı ve eleme adayı oldu. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor eleme adayı kim oldu? 29 Mayıs Survivor eleme adayı kim? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 1

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Geçen hafta kırmızı takımda Sude Burcu elenmişti ve Kırmızı Takıım'da kişi kalmıştı. Haftanın oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda kaybeden takımdan bir kişi eleme adayı oldu. Dokunulmazlık oyununun ilk turunu  kadınlar mücadelesinde Mavi takım kazandı. Erkekler mücadelesinde ise kazanan takım 8 - 7 Mavi üstünlükle mavi takım oldu. Bunun sonucunda dokunulmalzık oyununu 2-0'lık skoe ile kazanan takım gönüllüler oldu.

Survivor eleme adayı kim oldu? 29 Mayıs Survivor eleme adayı kim? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 2

Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı ünlüler takımından Anıl olmuştu. 2. eleme adayı da yapılan oylama sonrasında belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan 3 oyla Ayşe 2 oyla Sema potaya çıktı. 3 oy alan Ayşe Survivor'da ikinci eleme adayı oldu.