Survivor'da yüz kızartıcı kural ihlali şoku! Acun Ilıcalı cezalarını kesti!

Survivor'un yayınlanan son bölümünde Acun Ilıcalı konseyde, herkesi şoke eden gelişmeyi açıkladı. 5 yarışmacıya ceza yağdı. Batuhan gözyaşlarına boğuldu. İşte Survivor'da dün akşam yaşananlar...

Survivor'da yüz kızartıcı kural ihlali şoku! Acun Ilıcalı cezalarını kesti!

TV ekranlarında yayınlanan Survivor'un son bölümünde yarışmacılar iletişim oyununda karşı karşıya geldi. İletişim oyununu kazanan gönüllüler takımı oldu. Yarışmacılar daha sonra konseye geldi. İzleyiciler Batuhan'ın neden ağladığını ve Acun Ilıcalı'nın yapacağı açıklamayı merak ediyordu. Bu durum konseyde ortaya çıktı.

"Üzücü bir gelişme"

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Survivor'da üzücü bir gelişme yaşandı. Bu üzücü gelişmeyi paylaşmam gerekiyor. Konu ilk olarak Gönüllüler takımından Aleyna ve Aleyna Çalışkan ile ilgili. Üzücü bir gelişme. Burada baktığımız zaman biz her zaman yarışmacılarımız arasında eşitlik sağlamaya çalıştık.

"Hiç tahmin etmediğimiz bazı gelişmeler olduğunu öğrendik"

Şu anda bize gelen bilgiler ışığında eşitlik ilkesinin bozulduğunu ve hiç tahmin etmediğimiz bazı gelişmeler olduğunu öğrendik. Şunu unutmayalım ki Survivor birinci planda yarışmacılara güven üzerine kurulu bir yarışma. Kuralların bazı yarışmacılar tarafından delindiğini gördük. Aleyna ve Aleyna Çalışkan, yarışma kuralları dışında bazı maddeler temin ettiler bunları da sakladılar şeklinde."

 

Survivor'da yüz kızartıcı kural ihlali şoku! Acun Ilıcalı cezalarını kesti! - Resim : 4Aleyna Kalaycıoğlu, "Evet doğru öncelikle yarışmacı psikolojisi ve açlık gereği yapılmaması gereken bir şey. Kesinlikle yaptığım şeyin yanlış olduğunun farkındayım. Çok pişmanım zaten. Herkesten özür dilerim bunun için. Gerçekten olaydan dolayı çok üzgünüm" açıklamasını yaptı.

 Aleyna Çalışkan ise, "Yaptığımız şeyden dolayı aşırı pişmanız. O an yarışmacı psikolojisiyle yapmıştık. Bir daha asla böyle bir şey olmayacak. Hem bizim hem Ünlüler takımından özür dileriz" dedi.

İlayda Hanzade ile paylaştı

Acun Ilıcalı daha sonra üçüncü yarışmaya geldi. Ilıcalı, İlayda'nın Hanzade'ye yiyecek maddesi verdiğini söyledi. İlayda, üzüldüğü için Hanzade ile paylaştığını söyledi.

"Nasıl elime yüzüme bulaştırdım inanılmaz"

Acun Ilıcalı daha sonra Batuhan'a döndü. Batuhan, "Aslında bu duruma düşmek utanç verici. Nasıl elime yüzüme bulaştırdım inanılmaz. Bir içecek gördüm bunu çantama attım. Kusura bakmayın, özür dilerim" dedi.

 

Survivor'da yüz kızartıcı kural ihlali şoku! Acun Ilıcalı cezalarını kesti! - Resim : 7

Oyun kuralları dışında olduğunu belirten Ilıcalı ise, "Bu konuyla ilgili kararımız şu; Aleyna Kalaycıoğlu, Aleyna Çalışkan, İlayda, Hanzade ve Batuhan hepiniz üçer ödülden yararlanmayacaksınız" dedi. Karar sonrası yarışmacılar gözyaşlarını tutamadı.

Batuhan, "Gerçekten bu bana haksızlık. 3 ödül gerçekten fazla. Bir kere böyle bir şey yaptım ve o içeceğin ne olduğunu bilmiyordum. Çok ağır ağabey" diyerek kendini savundu.

Öte yandan yarışmada en az oyu alan Doğan Keser ise adaya veda eden isim oldu.