Survivor Turabi Çamkıran'ın Acun Ilıcalı anketi sosyal medyayı salladı

Survivor 2022 All Star kadrosunda yer almayan Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'ya meydan okudu. Çmkıran daha sonra ise, şaka yaptığını söyledi. İşte sosyal medyada kısa sürede gündem olan paylaşımlar...

Survivor Turabi Çamkıran'ın Acun Ilıcalı anketi sosyal medyayı salladı

'Survivor 2022 All Star' kadrosunda yer almaması sevenlerini üzen Turabi Çamkıran, iki milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladığı Acun Ilıcalı anketi ile adından söz ettirmeyi başardı.

Sosyal medyada anket düzenleyen 'Turbo' lakaplı eski yarışmacı, ünlü televizyoncu ve kendisinin fotoğrafı ile birlikte "Sizce Survivor All Star'ı kim sunmalı?" sorusunu yöneltti.

"Bu anketi yapacak kadar delirmedim daha"

Survivor'da iki şampiyonluğu bulunan Turabi, hemen ardından geri adım attı. Yeni paylaşımında "Yok daha neler! Bu anketi yapacak kadar delirmedim daha" açıklamasında bulundu.

Survivor Turabi Çamkıran'ın Acun Ilıcalı anketi sosyal medyayı salladı - Resim : 2

Paylaşımlarına devam eden Turabi, "Durduk yere iki Survivor şampiyonluğundan olmayalım şimdi. Sen sunmazsan izlenmez. Her şampiyonsuz izlenir ama sensiz izlenmez" ifadelerini kullandı.

"Hepsini ben uydurum" 

Turbo Turabi, daha sonra ise yanlış anlaşılmalara neden olmamak adına "Yok öyle bir şey. Hepsini ben uydurdum. Bunların hepsi bir şakadan ibaret" yorumunda bulundu.

Survivor Turabi Çamkıran'ın Acun Ilıcalı anketi sosyal medyayı salladı - Resim : 3

Turabi, Acun'un kendisine yönelik "Benim yerime bu arkadaş mı sunacakmış? Hiç güleceğim yoktu. Birisi bu arkadaşla benim programımda ünlü olduğunu hatırlatsın" sözlerini içeren esprili bir gönderiye de yer verdi.

Survivor Turabi Çamkıran'ın Acun Ilıcalı anketi sosyal medyayı salladı - Resim : 4