Gözler Nisa’yı aradı... Acun Ilıcalı sebebini açıkladı!

Survivor'da ödül oyununa Nisa çıkmayınca herkes Nisa’nın ayrıldığını düşündü bunun üzerine Ilıcalı, Nisa'nın neden Survivor'da olmadığını açıkladı.

Gözler Nisa’yı aradı... Acun Ilıcalı sebebini açıkladı!

Survivor 2020'nin en gergin yarışmalarından biri ödül oyununda yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler Takımı, villada çikolata keyfi için kıyasıya yarıştı. Fakat Ünlüler takımı Ersin'in yokluğunu hissederken Gönüllülerde de Nisa'nın yokluğu dikkat çekti.

Ödül oyununda ilk devreye kadar skor olarak takım kafa kafaya girdiler. 4-4’den sonra ise ünlüler, ardı ardına sayılar ile skoru 9-4’e kadar getirdi. Bunda ise günün başarılı ismi olan ve beşte beş yapan Sercan Yıldırım’ın büyük payı vardı. Müthiş mücadele sonrasında ise ödülü kazanan takım 10-5 skorla ünlüler takımı oldu.

Ödülü kazanan ünlüler takımı bir Türk kahve markasına ait lokum ve çikolataları yeme şansı elde etti.

Survivor yeni bölümde nefes kesen mücadele sonrasında ödülü kazanan takım ünlüler oldu. Ünlüler, sevdiği on kişiye bayram çikolatası gönderme hakkı ile birlikte enfes bir akşam yemeğinin sahibi oldu.

Öte yandan Evrim ile Yasin arasında büyük gerginlik yaşandı. Survivor son bölümde konuşan Evrim, Yasin’in ''Neden Acun Medya’yı seçtin?'' diyerek kendini bunalttığını söyledi.

Survivor Evrim, normalde bir taraf tutmak istemediğini fakat Acun Ilıcalı’nın ısrarı üzerine Acun Medya’yı seçtiğini söyledi. Evrim, Yasin hakkında, şunları söyledi:

"Yasin beni yine çıldırttı. 'Sen bizi tutacaktın, biz yemek yerken sen aç kalacaksın' diyor. Sana ne. Ben ne kazandığım ödülü paylaşmak ne de kazanmadığım ödülü yemek istiyorum. Sen mi çeviriyorsun adayı. Ben çeviriyorum, Barış, Ardahan çeviriyor adayı."

Ödül oyununda Nisa'nın yokluğu ise herkes tarafından merak edildi. Survivor Ekstra'dan Furkan Dede, canlı yayın sırasında Acun Ilıcalı'ya mesaj göndererek Nisa'nın durumunu sordu.

Furkan Dede, Acun Ilıcalı'nın sözünü açıkladı. Acun Ilıcalı, gönüllüler takımından Nisa için bir açıklama yaptı ve sıkıntısının psikolojik olduğunu belirtti.