Survivor'ın yıldızı 5 köpeğin saldırısına uğradı! Ünlü isim tanınmaz halde

Survivor'daki performansıyla tanınan eski voleybolcu Duygu Bal başı boş gezen 5 köpeğin saldırısına uğradı. Elinden ve burnunda yaralandıktan sonra bir apartmana sığınarak canını kurtaran Bal, yaşadığı dehşeti anlattı.

Survivor'ın yıldızı 5 köpeğin saldırısına uğradı! Ünlü isim tanınmaz halde

Survivor'daki performansıyla tanınan eski voleybolcu Duygu Bal, Sarıyer'de Poddle cinsi köpeğini gezdirdiği sırada çevredeki başı boş 5 köpeğin saldırısına uğradı.  

Bal, elinden ve burnunda yaralandıktan sonra bir apartmana sığınarak canını kurtardı. 

Survivor'ın yıldızı 5 köpeğin saldırısına uğradı! Ünlü isim tanınmaz halde - Resim : 1

"Korkudan sokağa çıkamıyorum"

Açıklamada bulunan Duygu Bal, "Korkunç bir facia yaşadım. Hem de sokağımda beslediğim köpeklerin saldırısına uğradım. 5 köpek sinsice bize saldırdı. Minik köpeğimi tasmasından çekerek kucağıma alınca korkuyla benim burnumu ısırdı. 

Survivor'ın yıldızı 5 köpeğin saldırısına uğradı! Ünlü isim tanınmaz halde - Resim : 2

Gerekirse Sarıyer Belediyesi'nin önünde yatarım. Korkudan sokağa çıkamıyorum. Belediye bu kadar sorumsuz olamaz. Aynı yerde başka küçük bir köpeği öldürmüşler. Ben uzun boylu ve sporcu olmanın ne işe yaradığını o an gördüm. Kısa boylu ya da biraz güçsüz biri olsam asla kurtaramazdım kendimi" ifadelerini kullandı.

Survivor'ın yıldızı 5 köpeğin saldırısına uğradı! Ünlü isim tanınmaz halde - Resim : 3

Duygu Bal kimdir?

25 Mart 1987 doğumlu Duygu Bal, voleybola Ankara'da başladı. Vakıfbank altyapısında yetişen Bal, Emlak Toki'de oynadıktan sonra 2007-2008 sezonunda Vakıfbank Güneş Sigorta takımına transfer oldu. Mevkii Orta Oyunculuk olan Duygu Bal millî formayı yüzden çok kez giydi.

2010-2011 sezonunda İtalya A1 Ligi takımlarından Riso Scotti Pavia'ya transfer olan ve yorumcular tarafından Türkiye'nin gelecek vadeden önemli oyuncuları arasında gösterildi.

Survivor'ın yıldızı 5 köpeğin saldırısına uğradı! Ünlü isim tanınmaz halde - Resim : 4

Genç yaşına rağmen takım arkadaşlarını yönlendirerek takımın performansını artırıp birçok maçın kazanılmasında lider rolü üstlenen Duygu Bal, 2012 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe ile 2012 yılında doğum gününde CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşamayı başardı. 

Survivor'ın yıldızı 5 köpeğin saldırısına uğradı! Ünlü isim tanınmaz halde - Resim : 5

Duygu Bal, ayrıca Doha'da düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda üçüncülük elde eden Fenerbahçe kadrosunda yer aldı.