Survivor'ın ilk tanıtımı yayınlandı! Acun Ilıcalı'nın yeşil spor arabası fragmana damga vurdu

Survivor 2023'ün ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda yeşil spor arabasıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı, adeta film yıldızı gibiydi.

Survivor'ın ilk tanıtımı yayınlandı! Acun Ilıcalı'nın yeşil spor arabası fragmana damga vurdu

TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor yarın akşam ekranlar dönüyor. Survivor 2023'ün ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda özel uçağından inip yeşil spor arabasına binen Acun Ilıcalı, yine farkını ortaya koydı. Ünlüler, gönüllüler ve fenomenler olarak 3 ayrı takımın mücadele edeceği yarışmada yarışmacıların endişeli bakışları dikkat çekti.

ACUN'UN YELİŞ SPOR ARABASINA BİR BAKAN BİR DAHA BAKTI

Yarışmayla ilgili tüm detayları 13,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Acun Ilıcalı, fragmanı da "İşte Survivor 2023 ilk tanıtımı. Yeni sezon ilk bölümü pazar günü saat 20.00'de TV8'de. Tüm yarışmacılarımıza gönülden başarılar" notuyla paylaştı. Fragmanda, her yıl Survivor'a değişik araçlarla giriş yapan Ilıcalı'nın bu seneki tercihinin ise yeşil bir spor araba olduğu görüldü.

 

BU SENE 3 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Yarışmada ünlüler kadrosunda, Seçkin Piriler, Wilson, Zeynep Alkan, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Barış Telli, Murat Eken ve Berdan Mardini yer alıyor. Gönüllüler kadrosunda ise Aziz, Gizem Avcı, Aleyna, Asena, Osman Can, Özgür, Tunga ve Kardelen yarışacak. Fenomenler takımında ise Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur, Chaby Han ve Kürşat Juan yer alıyor.

İşte Survivor'ın ilk fragmanı: