Suudi gazeteciden Fabinho'ya servet değerinde hediye! Ünlü futbolcu aldığı hediyeye inanamadı! Sosyal medyada defalarca paylaşıldı

Liverpool'dan Al-Ittihad'a transfer olan Fabinho'ya, bir gazeteci tarafından değeri yaklaşık 400 bin TL’ye yakın olan bir saat hediye edildi. Ünlü futbolcu aldığı hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemezken; o anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Dünyaca ünlü futbolcu Fabinho, İngiltere ekiplerinden Liverpool’dan ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'a transfer olmuştu.

Al Raed maçının ardından Suudi gazeteci Ibrahim Al-Faryan, dünyaca ünlü bir markaya ait kol saatini Fabinho’ya hediye etti.

Suudi gazeteciden Fabinho'ya servet değerinde hediye! Ünlü futbolcu aldığı hediyeye inanamadı! Sosyal medyada defalarca paylaşıldı - Resim : 1

O anlar sosyal medyada günün en çok paylaşılanları arasında yer aldı. Fabinho, yaklaşık 400 bin TL değerinde olan hediyeyi gülümseyerek kabul ettiği anda yere düşürdü. Brezilyalı yıldız, sonrasında gazeteci Ibrahim Al-Faryan'a teşekkür ederek stattan ayrıldı.