Taha Hüseyin Karagöz tv100'e konuştu: Özgür Özel öyle dediyse de canı sağolsun

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesi sosyal medyada tartışma konusu olan gazeteci Hüseyin Taha Karagöz, tv100 yayınına bağlanarak, "Özel, yaptığım televizyon programına konuk olmuştu o gün bugündür de devam eden ikili bir hukuki diyaloğumuz vardı." ifadelerini kullandı. Özel'in bir gazeteciye "Nikah davetiyesi için uğradı kapıdan gönderecek halimiz yoktu" açıklamasıyla ilgili ise Karagöz "Öyle dediyse de canı sağolsun" dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Avukat Cem Kaya, Gazeteci Bahar Feyzan, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesi programda masaya yatırıldı. 

"İKİLİ BİR HUKUKİ DİYALOĞUMUZ VAR"
tv100 yayınına bağlanan Karagöz "Yaptığım bir televizyon programında Özgür Özel konuk olmuştu o gün bugündür de devam eden ikili bir hukuki diyaloğumuz vardı. Bayramda, seyranda, acı-tatlı günde bir şey öğrenmek istediğimde dönüş yapardı." ifadelerini kullandı.

"BAYRAMDA TELEFONLAŞIRIZ"
Hacır'ın "Siz bayramda telefonlaşıyor muydunuz Özgür Özel’le?" sorusuna Karagöz "Tabii canım ben sadece Sayın Özel’le değil İYİ Parti’den de Gelecek Partisi’nden, HDP hariç tüm partilerde kontağım vardır." cevabını verdi.

"RANDEVU TALEP EDECEĞİMİ SÖYLEDİM"
Ankara'daki 23 Nisan resepiyonunda da Özel ile görüştüğünü belirten Karagöz "Özel genel başkan olduktan sonra telefonla aradım, açmadı. Mesajıma birkaç gün sonra döndü, başarılar diledim. 23 Nisan resepsiyonunda Özgür Özel ile karşılaştık. Beni görünce 'Tahacım nasılsın' dedi ve benle sohbet etti. Bayramda notumu aldığını, rahatsızlık sebebiyle dönemediğini söyledi. ‘Başka bir konu var mı’ dedi, ‘ziyaret için aradığım’ dedim. Özel ‘en kısa zamanda organize edelim’ deyince ‘randevu talep edeceğim’ dedim." sözlerine yer verdi.

"RANDEVULU GİTTİM"
TBMM'de gerçekleştirdikleri görüşmenin randevulu olduğunu belirten Karagöz "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından aklımda randevu talebi vardı. Ankara programım oldu, AK Parti'de birkaç görüşmem oldu. Sonra salı gün çıkınca danışmanına ulaştım, yardımcı oldular" dedi.

"ÖZGÜR ÖZEL ÖYLE DEDİYSE DE CANI SAĞOLSUN"
Görüşmeyle ilgili Özel'in bir gazeteciye "Nikah davetiyesi için uğradı kapıdan gönderecek halimiz yoktu" demesiyle ilgili ise Karagöz "Ben burada Özgür Bey'i yalanlayacak değilim, açıklaması nasıl aktarıldı bilmiyorum. Öyle dediyse de canı sağolsun. Ben yaşadığımı söyleyim. Gittim, Ali Mahir Başarır ile kapıda karşılaştım. Onla da biraz lafladık sonra benim sıram gelince içeri buyur erttiler." dedi.