Takım arkadaşları tarafından oyundan atılan oyuncu, canlı yayında sitem etti. O oyuncuyu hemen herkes görmeli, onun gibisini daha önce görmediniz

Takım arkadaşları tarafından oyundan atılan oyuncu, canlı yayında sitem etti. O oyuncuyu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çünkü hem online oyun oynayan hem de aynı sırada canlı yayın açan kadın, tam 74 yaşında yaşlı bir kadındı. Akranlarından çok farklı bir hobi seçmiş olan yaşlı kadını, bilgisayar başında hararetli bir şekilde oyun oynarken görenler hayran kaldı.

Bilgisayar oyunlarına ilgi duyan 74 yaşındaki yaşlı kadın, online oyun oynadıkları sırada takım arkadaşları tarafından oyundan atıldı. Oyun oynarken aynı zamanda farklı bir platform üzerinden canlı yayında açan kadın, oyundan çıkarıldığını fark ettikten sonra takım arkadaşlarına sitemini dile getirdi. 

"BENİ OYUNDAN ATTILAR"

Yaşına aldırmadan bilgisayar oyunlarına duyduğu ilgi ile herkesi şaşırtan yaşlı kadın, oyun oynadığı sırada açtığı yayında kendisini oyundan atan takım arkadaşlarına sitem etti. Yaşlı kadın,  "Niye böyle yaptılar, anlamadım. Ama beni oyundan attılar. Neyse başka bir oyuna geçelim. Düzgün oynamıştım. Takımıma yardım etmeye çalışmıştım. Olur böyle şeyler... Çocuklar, son sırada da değildim. İyiyim, her şey yolunda. Beni neden maçtan attıklarını hala anlamıyorum." dedi.