Taksim'deki bombalı saldırının ardından Disney Plus'tan anlamlı karar

İstiklal Caddesi'nde hain terör saldırısının ardından 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. Tüm Türkiye yasa boğulmuşken, Disney Plus'tan anlamlı bir karar geldi.

Taksim'deki bombalı saldırının ardından Disney Plus'tan anlamlı karar

 

Taksim'deki terör saldırısı nedeniyle bütün ülke olarak yas tutarken, Disney Plus'tan da anlamlı bir karar geldi. Disney Plus Taksim'deki terör saldırısı nedeniyle bu hafta yapacağı 2 etkinliği de iptal ettiğini duyurdu.

‘Ben Gri’ dizisi 16 Kasım’da başlayacak

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Disney Plus’ın 8 bölümlük ‘Ben Gri’ dizisi 16 Kasım’da ilk iki bölümüyle tüm dünyada aynı anda yayınlanacak. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği diziyi Yağmur Taylan ve Durul Taylan yönetti. Başrolünde Timuçin Esen’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Ebru Özkan Saban, Alican Yücesoy, Buçe Buse Kahraman, İlayda Akdoğan, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman yer alıyor. Dizinin salı akşamı Galataport’ta yapılması planlanan daveti Taksim’deki bombalı saldırı nedeniyle iptal edildi.

Etkinlik iptal edildi

Alınan karar “İstanbul’da yaşanan ve hepimizi derinden etkileyen acı olay sebebiyle 15 Kasım Salı günü gerçekleşecek Ben Gri ön izleme etkinliğimiz iptal olmuştur” açıklamasıyla duyuruldu. Daha sonra ise perşembe günü Soho Otel’de yapılması planlanan Disnep Plus kahvaltısı ertelendi.