Talihsizliğin böylesi: KPSS'ye yetişmeye çalışırken neye uğradıklarını şaşırdılar

Yalova'da KPSS'ye gireceklerin başına talihsiz bir olay geldi. Saat 09.00 sularında sınava girecek adayları taşıyan araçlar, önlerinde kamyonun devrilmesi sebebiyle yola devam edemedi. Adaylar ise çareyi araçtan inip yürümekte buldu.

Talihsizliğin böylesi: KPSS'ye yetişmeye çalışırken neye uğradıklarını şaşırdılar

Yalova'da devrilen kamyondan dolayı Bursa-Yalova yolu trafiğe kapandı. KPSS'ye girmek üzere Bursa'nın Orhangazi ilçesinden yola çıkanları taşıyan araçlar, kapanan yol nedeniyle ilerleyemeyince Yalova'da sınava girecek adaylar, çareyi yürümekte buldu.

Talihsizliğin böylesi: KPSS'ye yetişmeye çalışırken neye uğradıklarını şaşırdılar - Resim : 1

KAMYON DEVRİLİP YOL KAPANDI, KPSS ADAYLARI ÇAREYİ YÜRÜMEKTE BULDU

Kaza, saat 09.00 sıralarında Bursa-Yalova yolunda meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 16 AVZ 574 plakalı kamyon, Yalova'nın Soğucak köyü kavşağında devrildi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken, yolda uzun araç kuyruğu oluştu. KPSS'ye girmek üzere özel araçları ve toplu taşıma araçları ile Bursa'nın Orhangazi ilçesinden Yalova'ya sınava gitmek isteyenler de yolda kaldı. Adayların sınava yetişebilmesi için polis ve jandarma ekipleri devreye girdi. Bazı adayların araçlarından inerek Yalova istikametine doğru yürüdükleri görüldü. Devrilen kamyonun çekici ile kaldırılmasının ardından, yol yeniden trafiğe açıldı.

Talihsizliğin böylesi: KPSS'ye yetişmeye çalışırken neye uğradıklarını şaşırdılar - Resim : 2

Talihsizliğin böylesi: KPSS'ye yetişmeye çalışırken neye uğradıklarını şaşırdılar - Resim : 3

Talihsizliğin böylesi: KPSS'ye yetişmeye çalışırken neye uğradıklarını şaşırdılar - Resim : 4