Tamer Karadağlı’dan 30 yaş küçük sevgili tepkisi!

53 yaşındaki ünlü aktör Tamer Karadağlı, piyanist sevgilisi Iraz Yıldız’la arasındaki 30 yaş fark hakkında yapılan yorumlara hangi sert tepkiyi verdi?

53 yaşındaki ünlü aktör Tamer Karadağlı, bir süredir beraberlik yaşadığı kendisinden 30 yaş küçük piyanist Iraz Yıldız’la Nişantaşı’nda Magazin Hattı kamerasına takıldı. Valeye selam veren Karadağlı, kız arkadaşıyla gezmek için Nişantaşı’na geldiğini belirtti.

Karadağlı, yılbaşı alışverişini daha önce yaptıklarını söyledi. Ünlü oyuncu bir süre otopark görevlileriyle konuştuktan sonra sevgilisiyle yürümeye devam etti. Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız çifti daha sonra bir kez daha kameramıza yansıdı.

Tamer Karadağlı son olarak Eskişehir’de çekilen “Savaşçı” dizisinin kadrosuna Göktürk Albay karakteriyle dahil oldu. Karadağlı’nın babası gündüz Göktürk’ü ise Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Ediz Hun canlandıracak. Tamer Karadağlı’ya “Savaşçı” dizisinin bazı oyuncuların daha önce yapım şirketinden paralarını alamadığı hatırlatıldı.

Ünlü oyuncu, sevgilisiyle arasındaki 30 yaş farkla ilgili yapılan haberler hatırlatıldığında ise sinirlendi. Tamer Karadağlı, birçok ödülleri olan ve dünyaca ünlü piyanistimiz Fazıl Say’la da çalışan Iraz Yıldız’la kasım ayında paylaştığı fotoğrafın altına şu yorumu yazmıştı:

“Geleceğin starı Iraz Yıldız’la Antalya’da çok güldük. Müthiş bir yetenek. Adını çok duyacaksınız...”

Tamer Karadağlı son olarak ise sevgilisinin çektiği fotoğrafı “Denize bakmak varken bu adam niye telefonuna bakar ki..” notuyla sosyal medyadan yayınladı. Iraz Yıldız ise Karadağlı’nın paylaşımının altına “Hey Kovboy” yorumunu bıraktı. Öte yandan Tamer Karadağlı’nın aşkını ilan ettiği paylaşımının altına 2007 yılında “Fedai” dizisinde başrolü paylaştığı Seda Sayan nazar boncuğu emojisi koydu.

Tamer Karadağlı ertesi gün ise bu kez Bebek’te sevgilisiyle görüntülendi. Karadağlı “Savaşçı” dizisinde Ediz Hun’la kamera karşısına geçecek olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.
Ünlü oyuncu yılbaşını eski eşi Arzu Balkan’la Ankara’da yaşayan 14 yaşındaki kızı Zeyno’yla geçireceğini anlattı. Tamer Karadağlı’ya bir kez daha sevgilisiyle arasındaki 30 yaş farkına sosyal medyadan gelen eleştiriler soruldu.