Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na '16'lı masa' yanıtı! "Siyasi maliyetini bir daha hesapla"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, dünkü grup toplantısında yaptığı "Değil 6'lı masa, gerekirse 16'lı masa kuracağım" çıkışının yankıları sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt veren CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Sayın Genel Başkan hesap uzmanı ama ben 16’lı masanın siyasi maliyetini bir daha hesaplamasını tavsiye ediyorum" dedi.

Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na '16'lı masa' yanıtı! "Siyasi maliyetini bir daha hesapla"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gerçekleştirilen partisinin grup toplantısında "16'lı masa" çıkışıyla gündeme geldi. "Türkiye’nin aydınlığa çıkması için gerekirse 16’lı Masa kuracağım" diyen Kılıçdaroğlu'na, CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Özcan, Kılıçdaroğlu'na dikkat çeken bir tavsiyede bulundu.

"SİYASİ MALİYETİNİ BİR DAHA HESAPLA"

Kılıçdaroğlu'nun hesap uzmanı olduğuna vurgu yapan Özcan, şunları söyledi:

"Bugün grup toplantısında Sayın Genel Başkanımız “Gerekirse 6’lı masa yerine 16’lı masa kurarız” dedi. Bu konuşmadan sonra şöyle kaba bir hesap yaptım. Biz 6’lı masada bulunan kendimiz ve İYİ Parti hariç, oylarının toplamının %1 bile ettiğine emin olmadığım 4 partiye 35 Milletvekili verdik. Masa 16’ya çıkarsa; 35 bölü 4, çarpı 16, eşittir 140 Milletvekili vermemiz gerekecek. Sayın Genel Başkan hesap uzmanı ama ben 16’lı masanın siyasi maliyetini bir daha hesaplamasını tavsiye ediyorum"