Tarkan'ın kızıyla paylaşımı gündem oldu: "Dünyanın en şanslı kızı" yorumları yapıldı

Son olarak yılbaşında alacağı konser ücretiyle gündem olan Megastar Tarkan yaptığı açıklamalar ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da sıkça konuşuluyor. Tarkan’ın minik kızı Liya ile yaptığı son paylaşımına ise sosyal medyadan yorum ve beğeni yağdı.

Tarkan'ın kızıyla paylaşımı gündem oldu: "Dünyanın en şanslı kızı" yorumları yapıldı

Megastar Tarkan geçtiğimiz günlerde alacağı konser ücretiyle adından söz ettirmişti. Şarkıcının 1 milyon dolar aldığı iddia edilmişti. Ama gerçek başka çıkmış ve Tarkan'ın konserden 10 milyon lira alacağı söylenmişti.

Her ne kadar şarkıları, konserleri, reklam anlaşmaları gibi durumlarla gündeme gelse de Tarkan'ın ailesiyle olan kareleri daha çok konuşuluyor.

KIZIYLA KARESİ GÜNDEM OLDU

Ünlü şarkıcı son olarak kızıyla olan karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım kısa sürede gündem olmayı başardı.

Megastar kızıyla olan karesini 6 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

"'Sen o bildiğim bütün aşk bahçelerinin en nadide çiçeğisin' sözü sahibini bulmuş, birbirinizin güzel günlerini görün her daim", "Babalık çok yakışıyor size", "Maşallah size" "Dünyanın en şanslı kızı ile en güzel babası" gibi yorumlar yapıldı.

Kızıyla sık sık paylaşım yapan şarkıcının kızının büyüdüğü ise gözlerden kaçmadı. İşte gündem olmayı başaran o kare...

Tarkan'ın kızıyla paylaşımı gündem oldu: "Dünyanın en şanslı kızı" yorumları yapıldı - Resim : 1