Tatile çıkmak için hırsızlık yaptı, polis kıskıvrak yakaladı

Bursa'da bir evin camını zorla açarak içeri giren hırsız yaklaşık 100 bin lira değerinde ziynet eşya ve elektronik eşya çaldı. Eve girmek için camı zorladığı sırada güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayda alınan hırsız polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

 Bursa'da bir evin camını dakikalarca zorlayan hırsız güvenlik kameraları sayesinde saniye saniye kayda alındı. Kameralar tarafından göüntülendiğinden bir haber hırsız girdiği evde ne var ne yoksa çaldı. Çaldığı ziynet eşya ve elektronik cihazları satarak tatile gitmek isteyen hırsız amacına ulaşamadan polis tarafından enselendi.

100 BİN TL DEĞERİNDE EŞYA ÇALDI

Merkez, Nilüfer ilçesine bağlı Görükle Mahalllesi’nde bir evin güvenlik kamerasına aldırış etmeyen Mehmet D. dakikalarca camı zorlayıp içeri girdi. İçeriden yaklaşık 100 bin lira değerindeki ziynet eşya ve birkaç elektronik eşya çalan şüpheli, girdiği camdan çıkarak kayıplara karıştı. İhbar ve müracat üzerine operasyon başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerasından tespit ettiği Mehmet D.’nin peşine düştü. Adım adım takip edilen şüphelinin, çaldığı parayla Balıkesir Erdek’e tatile gittiğini öğrenen polis ekipleri takip başlattı. Tatile gitmek isterken Bandırma'da yakalanan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

 

Tatile çıkmak için hırsızlık yaptı, polis kıskıvrak yakaladı - Resim : 1