Polisler canlandırma yaparsa

Tayland'da biri Avrupalı, diğeri ise Taylandlı bir çiftin internete düşen görüntülerinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında polisler tarafından canlandırma yapıldı. Bu kez de canlandırma internete düştü.

Polisler canlandırma yaparsa

Dünya Tayland'da yaşanan iğrenç olayı ve ardından yaşananları konuşuyor. İnternete düşmesinin ardından viral olan görüntülerde bir erkekle bir kadının halka açık bir anda pornovari tavırlarda cinsel ilişkiye giriyor.

Tayland polisi çok sayıda şikayetin ardından başlattığı soruşturma kapsamında çiftin bulunduğu yerin Kasetsart Üniversitesi'ndeki bir tenis kortu olduğunu belirledi.

Öte yandan görüntülerdeki çiftin internette yayınlanmak için özel olarak çekilen ve 'halka açık alanda cinsel ilişkiye girmek' diye adlandırılan videolardan olduğuna dair iddialar da var.

Polisler de viral oldu

Yasaları iddia ettikleri için çiftin peşine düşen polis, olayın gerçekleştiği yeri tespit ettikten sonra üniformalı bir şekilde doğru ağacı bulabilmek için denemeler yaptı. Polislerin görüntüsü de pozisyondan dolayı viral oldu.

Polis yetkilisi Albay Sarawut Butrdee, çiftin bulunması için tüm güvenlik kameralarının inceleceğini belirtti. Butrdee, "İnternette yayılan video, çiftin tüm detaylarını gösteriyor, bu da onları bulmamızı kolaylaştırıyor. Araştırmamız, açık havada çekilen sahnelerin para karşılığında yetişkinlere yönelik bir video web sitesinde yayınladıklarını tespit ettik" dedi.