Sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiler!

Aldıkları alkolün etkisiyle ne yaptığını bilmeyen çift sokak ortasında cinsel ilişkiye girdi. O anlar balkonlarına çıkan insanlar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiler!

Her gittikleri ülkede yaptıkları taşkınlıklar ve aşırı hareketler nedeniyle adlarından sıkça söz ettiren İngilizler bu kez Hırvatistan'da ortaya çıktı. Split kentindeki barlar sokağına yakın bir noktada sokak ortasında cinsel ilişkiye giren çift, balkona çıkan insanlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Kimseye aldırış etmeden birlikte olan çiftin görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepki gösterilirken, olay esnasında polis çağırılmadığı açıklandı. Çiftin, ilişkilerinin bitmesinin ardından hiçbir şey olmamış gibi kalkıp gittiği görülüyor.

Görüntüleri kaydeden kent sakinleri, çiftlerin bu tür şeyler için kaldıkları otelleri tercih etmeleri gerektiğinin altını çizerek, "Biz burada yaşıyoruz. Çocuklarımız da burada. Bu tür çirkin görüntülere maruz kalmalarını istemiyoruz. İngilizlere düşmanlığımız yok, saygımız var. Onların da bize saygı duymasını istiyoruz" diye konuştu.