TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu açıkladı! Yıldız isim Milli Takım’da forma giymek istemiyor!

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, NBA'de San Antoino Spurs forması giyen Cedi Osman'ın A Milli Takım'da forma giymek istemediğini açıkladı. Türkoğlu, “Bizim yanımıza gelip, milli takımda oynamak istemediğini söyledi. Biz de o süreçten sonra kimseyi buraya zorla getirmeyiz. Hiçbir sakatlığı olmayıp, milli takımda neden oynamak istemediklerini onlara sormak gerek. Hiçbir sakatlığı olmayıp, milli takımda neden oynamak istemediklerini onlar bilir” dedi.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu açıkladı! Yıldız isim Milli Takım’da forma giymek istemiyor!

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, sponsorluk anlaşması sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. NBA'de San Antoino Spurs forması giyen Cedi Osman hakkında konuşan Hidayet Türkoğlu, yıldız basketbolcunun A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda oynamak istemediğini dile getirdi.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu açıkladı! Yıldız isim Milli Takım’da forma giymek istemiyor! - Resim : 1

"MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Türkoğlu, Cedi’nin yaz aylarında kendileriyle görüştüğünün bilgisini vererek şunları kaydetti:

“Bizim yanımıza gelip, milli takımda oynamak istemediğini söyledi. Biz de o süreçten sonra kimseyi buraya zorla getirmeyiz. Hiçbir sakatlığı olmayıp, milli takımda neden oynamak istemediklerini onlara sormak gerek. Hiçbir sakatlığı olmayıp, milli takımda neden oynamak istemediklerini onlar bilir.”

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu açıkladı! Yıldız isim Milli Takım’da forma giymek istemiyor! - Resim : 2

"CEDİ'NİN OLMAMASI BİZİ KADRO ANLAMINDA EKSİK NOKTAYA GETİRMİŞTİR"

Türkoğlu, “Bizim sorumluluğumuz en iyi 12 kişiyi belirlemek içindir. Gerek 2 devşirme arkadaşımız, gerek de Cedi'nin olmaması bizi kadro anlamında eksik noktaya getirmiştir ama fırsatlar yeni genç arkadaşlara doğmuştur” dedi.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu açıkladı! Yıldız isim Milli Takım’da forma giymek istemiyor! - Resim : 3