TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan Fuat Uğur'a mesaj: Erken de olsa vaktinde de olsa sorun yok!

tv100'ün ses getiren programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda Fuat Uğur, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un mesajını paylaştı. Uğur, Şentop'un "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığında bize göre sorun yok. Erken de olsa vaktinde de olsa sorun yok. Bu dönem Cumhurbaşkanı’nın ilk dönemi." dediğini aktardı.

tv100.com Yazarları Hacı Yakışıklı, Barış Yarkadaş, Fuat Uğur, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu'nun "Cumhurbaşkanı, ancak Meclis’in 20 Nisan’dan önceki bir tarihte erken seçim kararı alması ile aday olabilir" sözleri programda masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aday olmasına ilişkin tartışamalarla ilgili Fuat Uğur, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop ile görüştü.

Uğur, Şentop'un tv100'e özel mesajını paylaştı: Bize göre sorun yok. Erken de olsa vaktinde de olsa sorun yok. Bu dönem Cumhurbaşkanı’nın ilk dönemi. Yeni sistemde iki defa aday olma sınırlaması 30 Nisan 2018’de yürürlüğe girdi. Eski 101. maddede yenisi aynı. Bu maddeye göre Erdoğan’ın bir kez seçildi.