T.C. kimlik numarasının son hanesi 6-8 olanlar dikkat! Vergi kimlik numarası son hanesi 6-8 olanlar da dikkat! Sizin hesaplara o tarihte geçecek

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından tarımsal destek ödemeleri hakkında çiftçilerin bilmesi gereken önemli bir paylaşımda bulundu. T.C. kimlik numarasının son hanesi 6-8 olanlar dikkat! Vergi kimlik numarası son hanesi 6-8 olanlar da dikkat! Sizin hesaplara o tarihte geçecek.

T.C. kimlik numarasının son hanesi 6-8 olanlar dikkat! Vergi kimlik numarası son hanesi 6-8 olanlar da dikkat! Sizin hesaplara o tarihte geçecek

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, çiftçilerimize tarımsal alanda ciddi destekler veriyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın koordinesinde gerçekleştirilen bu desteklerle ilgili Bakan İbrahim Yumaklı sosyal medya hesabından çiftçileri ilgilendiren önemli bir bilgi paylaştı. 

T.C KİMLİK NUMARASININ SON HANESİNE DİKKAT

Buna göre T.C. kimlik numarasının son hanesi 0-2-4 ve vergi kimlik numarasının son hanesi 0-1-2-3-4-5-7-9 olan vatandaşlar, ödemelerini 26 Ocak'ta alacaklar. 

T.C KİMLİK NUMARASININ SONU 6-8 OLANLAR DİKKAT

T.C. kimlik numarasının son hanesi 6-8 olan vatandaşlarla, vergi kimlik numarası son hanesi 6-8 olan vatandaşlar için de tarih verildi. Bu vatandaşlarımız ise ödemelerini 2 Şubat saat 18.00'dan sonra hesaplarında görecek. 

9 MİLYAR 374 MİLYON 88 BİN TL ÖDEME YAPILACAK

Bakan Yumaklı, "9 milyar 374 milyon 88 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı. 

T.C. kimlik numarasının son hanesi 6-8 olanlar dikkat! Vergi kimlik numarası son hanesi 6-8 olanlar da dikkat! Sizin hesaplara o tarihte geçecek - Resim : 1