"Kocamı daha çok seviyorum"

Genç kadının kocası arkadaşını öldürdü. Mahkemede ifade veren kadın kocasını bu yaptığının ötürü daha çok sevdiğini söyleyerek sebebini açıkladı: Bana tecavüz etmeye kalktı...

"Kocamı daha çok seviyorum"

Endonezya Probolinggo'da 22 yaşındaki Juliana Budianto, 21 yaşındaki kocası Nanang Budianto'nun yagılandığı davada ifade verdi. Genç kadın savunmasında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"Bana tecavüz etti"

Juliana, eşinin yakın arkadaşı olan 25 yaşındaki Slamet Widodo'nun kocası tarafından öldürüldüğü sırada kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek eşinin fedakarlık yaptığını ifade etti.

"Geçmişte de bana iki kez tecavüz etti" diyen genç kadın, "Nanang, Slamet'i öldürmeden önce tecavüzlerden haberdar değildi. Korktuğum için ben de susmak zorunda kaldım. Bana bir kez daha tecavüz ederken kocam geldi ve beni onun elinden kurtardı. Kocamın yaptığı şey beni Slamet'in ahlaksız davranışlarından korumak için gerekliydi. Onu daha da çok seviyorum" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu polise teslim olan Nanang ise Slamet'i öldürmekten dolayı pişman olmadığını belirterek, "Slamet'in hayatını aldığım için pişmanlık duymadım, çünkü en iyi arkadaşım olmasına ve ona güvenmeme rağmen karıma tecavüz etti. Bir kere değil, üç kere. Bu yüzden onu öldürmek zorunda kaldım" dedi.