Duvardaki yazıyı görenler şaştı kaldı

70 yaşındaki vatandaş evinin dış cephesine iskele kurup uzun bir metin yazdı. Yoldan geçen vatandaş yazıyı görünce şaştı. Tekirdağ şimdi bu vatandaşın duvarına yazdığı yazıyı konuşuyor. Bakalım siz duvarda ne yazdığını çözebilecek misiniz? Cevaplarınızı yoruma yazabilirsiniz...

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 70 yaşındaki bir vatandaş iskele kurup evinin duvarlarına yazı yazdı. Yazıyı görünce merak edip okumak isteyen diğer vatandaşlar ise yazıya bir anlam veremedi.

M.B. isimli vatandaş, Camiatik Mahallesi'ne bağlı Cumhuriyet Caddesi ile Doğanca Çeşme Sokak bitişiğindeki 3 katlı evinin duvarına büyük puntolarla bazı yazılar yazdı. Yoldan geçen herkesin dikkatini çeken yazıyı okumak ve anlamak için diğer vatandaşlar uğraştı ancak kimse bir anlam veremedi.

Yoldan geçen vatandaşlar, yazıyı hayretle okuyarak, anlamaya çalıştı. Ev sahibi 70 yaşındaki M.B.'nin tahtadan yaptığı iskeleye çıkarak, boya fırçasıyla duvara yazdığı öne sürülen yazılar şaşırtıcı olarak karşılandı.

Yazının dikkatini çektiğini ifade eden Hüseyin Çetinkaya, "Buradan dün geçtiğimde bu yazı yoktu. Bugün yoldan geçerken gördüğüm duvara yazılan yazı dikkatimi çekti. Şaşkınlık içinde anlamaya çalışıyoruz" dedi.