Tekirdağ’da hareketli anlar! Polisten kaçan şüphelilerin motosikleti başka bir polis aracına çarptı!

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde kız arkadaşını ve kız arkadaşının babasını demir levye ile darp eden G.A. ve İ.M.T., motosikletle olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin takip ettiği şüphelilerin motosikleti, ters yöne girdikten bir başka polis aracına çarptı. Kazada şüphelilerden İ.M.T. yaralanmazken ağır yaralanan G.A. tedavi için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Tekirdağ’da hareketli anlar! Polisten kaçan şüphelilerin motosikleti başka bir polis aracına çarptı!

Alınan bilgilere göre olay Kapaklı ilçesinde yaşandı. Kız arkadaşını ve kız arkadaşının babasını demir levye ile darp eden G.A. ve İ.M.T., 41 AGR 737 plakalı motosiklet ile olay yerinden kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahısların motosikletini kovalamaya başladı.

DUR İHTARINA UYMADI, TERS YÖNE GİRDİ

Polisin 'dur' ihtarına rağmen durmayan şahıslara uyarı atışı yapıldı. G.A. ve İ.M.T., Yünsa Kavşağı'ndan Cezaevi Kavşağı istikametine ters yöne girdi.

POLİS ARACINA ÇARPTI

Motosikletin sürücüsü yolun başka ekiplerce kesildiğini görünce manevra yaparak geri dönmek istedi. Sürücüsünün kontrolünü yitirdiği motosiklet devrildikten sonra Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ait olan araca çarptı.

AĞIR YARALANAN ŞÜPHELİ HAYATINI KAYBETTİ

Motosiklet üzerindeki İ.M.T. kazayı yara almadan atlatırken, ağır yaralanan G.A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. G.A.’nın otopsisinde vücudunda kurşun izine rastlandı. Olay ile ilgili Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.