Teknede elektrik kaçağı ölüm getirdi

İzmir'de teknede bulunan jeneratörde elektrik kaçağı meydana geldi. Tekneyi temizlemek isteyen 44 yaşındaki Tuna Güzey, akıma kapılarak yaşamını yitirdi. Ona yardım etmek isteyen tekne sahibi 45 yaşındaki Ferhat Ketenci ise ağır yaralandı.

Teknede elektrik kaçağı ölüm getirdi

İzmir' in Güzelbahçe ilçesinde teknede temizlik sırasında jeneratördeki elektrik kaçağı nedeniyle akıma kapılan Tuna Güzey (44) öldü, onu kurtarmak isteyen tekne sahibi Ferhat Ketenci (45) ise ağır yaralandı.

Güzelbahçe Balıkçı Barınağı'nda bulunan teknedeki temizlik sırasında Tuna Güzey, jeneratördeki elektrik kaçağından akıma kapıldı. Güzey'i kurtarmak isteyen tekne sahibi Ferhat Ketenci de akıma kapıldı. Barınaktaki diğer teknedekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Güzey ve Ketenci'yi Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Tuna Güzey, kurtarılamadı. Durumu ağır olan Ferhat Ketenci'nin ise yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Tuna Güzey'in teknede misafir olduğu öğrenilirken, polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.