Teknik Direktör Stanojevic açıkladı! Konyaspor transferi kapattı

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic panik transferi yapmak istemediklerini dile getirerek, “Opsiyonları düşünüyoruz fakat panik bir transfer yapmak istemiyoruz. Panik bir transfer yapıp sezona yanlış bir başlangıç yapacağımıza bir sonraki transfer penceresini beklememiz daha mantıklı” dedi.

Teknik Direktör Stanojevic açıkladı! Konyaspor transferi kapattı

Trendyol Süper Lig’in 5. Haftasında Konyaspor, 16 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak maçta Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar bu mücadelenin hazırlıklarına Teknik Direktör Stanojevic’in yönetiminde devam etti. Kayacık Tesisleri’nde ısınma hareketleriyle başlayan idman, 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Futbolcular daha sonra taktik çalışma gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Stanojevic açıkladı! Konyaspor transferi kapattı - Resim : 1

Antrenman öncesi Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic  Soner Dikmen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aleksandar Stanojevic, milli maça giden oyuncularının olduğunu hatırlatarak, “Milli takıma giden oyuncularımızın dönmesini bekledik. Bir hazırlık maçı yaptık ve şu anda hazırlıklarımız devam ediyor. Sokol milli maç arasına gitti ve 2 maç oynadı. Nelson’un yüzde 100 olarak hazır olmadığını söyleyebilirim. Fakat herkesin şansı var. Milli maç aralarından sonra ilk antrenmanlarına çıktılar. Gidişata göre nasıl olacağını göreceğiz” dedi.

KONRAD MICHALAK’IN AYRILMASI

Konrad Michalak’ın Suudi Arabistan’a transferiyle ilgili konuşan Stanojevic, “Gerçekten çok iyi bir teklif aldığı için iyi bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Gidişi tamamen kendi kararıydı. Tabii ki Konya’dan ayrılışının kulüple herhangi bir ilgisi yok. Opsiyonları düşünüyoruz fakat panik bir transfer yapmak istemiyoruz. Panik bir transfer yapıp sezona yanlış bir başlangıç yapacağımıza bir sonraki transfer penceresini beklememiz daha mantıklı. Sokol’a da çok iyi teklifler var. Fakat baktığımız zaman kulübümüz gitmesine izin vermedi. Çok iyi bir sezon başlangıcı yaptı ve takımımıza çok daha radikal bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Sokol da bizimle kalmak istediğini gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Stanojevic açıkladı! Konyaspor transferi kapattı - Resim : 2

“İLHAN PALUT’U EN YÜKSEK DUYGULARLA KARŞILAŞMAYI BEKLİYORUZ”

Cumartesi günü karşılaşacakları Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut’a yüzde 100 saygısı olduğunu kaydeden Stanojevic, “Fakat bizim için normal bir karşılaşma olacağını söyleyebilirim. Hacı Çetin de yakından tanıdığımız, birlikte çalıştığımız teknik ekibimizin içerisindeydi. Bizim için normal bir karşılaşma olacak. En yüksek duygularla karşılaşmayı bekliyoruz” şeklinde konuştu.