Telefonları susmak bilmiyor! İnsanlar aylar sonrasına randevu alıyor! Hangi aya kadar yer yok? Fatih Tutak açıkladı

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan olan İstanbul'daki tek iki Michelin Yıldızlı restoranı olan Şef Fatih Tutak, Haziran ayına kadar restoranda yer olmadığını anlattı.

Telefonları susmak bilmiyor! İnsanlar aylar sonrasına randevu alıyor! Hangi aya kadar yer yok? Fatih Tutak açıkladı

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Youtuber Oğuzhan Uğur, şarkıcı ve oyuncu Şahin Kendirci, opera sanatçısı Murat Karahan, İstanbul'daki tek iki Michelin Yıldızlı restoranı olan Şef Fatih Tutak Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nde bir araya geldi.

"En son baktığımda Haziran’a kadar şu an dolu"
2 Michelin yıldızlı TURK'un kurucusu Fatih Tutak’ ile ilgili Bayülgen “Biz kendi gurmelerimizle, restoranlarımızla, gastronomimizle gurur duyan bir milletiz. Herkes kendi anasının yemeğini met eder ama Türkiye bu yıldızlardan alamazdı, Fatih böyle bir şeyi kanıtlamış oldu. Dünyada çok önemli bir marka haline geldi. Restoranının telefonları susmak bilmiyor” dedi. Bayülgen’in “Hangi aya kadar yer yok” sorusuna Tutak “En son baktığımda Haziran’a kadar şu an dolu” yanıtını verdi. Tutak’ın yanıtı üzerine Bayülgen “Herkes müşteri beklerken Fatih’in bu kadar havalı olması garip” ifadelerini kullandı.