Temizliğe gittiği depoyu soyan kadın, 6 aylık bebeğiyle birlikte tutuklandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizliğe gittiği bir sitenin deposunda hırsızlık yapan kadın yakalandı. Şüpheli kadının, çaldığı malzemeleri 2'nci el ürün alan yerlere sattığı tespit edildi. 6 aylık bebeği olan kadın, bebeği ile birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Temizliğe gittiği depoyu soyan kadın, 6 aylık bebeğiyle birlikte tutuklandı.

Bursa’ nın İnegöl ilçesinde, temizlik yaptığı site deposundaki eşyaları çaldığı belirlenen 32 yaşındaki Gülbahar C. tutuklandı. Gülbahar C., kucağındaki 6 aylık bebeğiyle cezaevine gönderildi.

Hırsızlık, Süleymaniye Mahallesi’nde bulunan bir sitede 20 Eylül'de meydana geldi. Site sakinleri, depoyu temizlemesi için Gülbahar C. ile anlaştı. Temizlik için siteye gelen Gülbahar C., iddiaya göre, depoda bulunan mutfak eşyaları ile elektronik cihazları çaldı. Temizliğin ardından depoya kontrol eden site sakinleri, eşyalarının kayıp olduğunu görünce polise şikayette bulundu. Çalışma başlatan polis, Gülbahar C.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin, çaldığı malzemeleri 2'nci el ürün alan yerlere sattığı tespit edildi.

Temizliğe gittiği depoyu soyan kadın, 6 aylık bebeğiyle birlikte tutuklandı. - Resim : 1

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Gülbahar C., kucağındaki 6 aylık bebeğiyle cezaevine götürüldü.