Terazi, İkizler ve Yengeç burcu insanlarla sakın bunu yapmayın! Yaparsanız bin pişman olacaksınız. En iyisi şimdi öğrenin

Gökyüzünde yaşananları yorumlayan ve kişilerin karakter özelliklerine yönelik de yorumlar yapan astrologlar gelecek hayali kurulmaması gerek burçları açıkladı. Karakter özellikleri uzun vade ilişkiler için asla uygun değil.

Terazi, İkizler ve Yengeç burcu insanlarla sakın bunu yapmayın! Yaparsanız bin pişman olacaksınız. En iyisi şimdi öğrenin

Kişinin karakter oluşumunda çevresel ve kalıtsal pek çok etken kendini gösterir. Bunların yanında astrologlarında çeşitli teknik ve ölçümlerle tahmin ettiği karakter özellikleri vardır. Burçlar yoluyla yorumlama yapan astrologlar genelde de haklı çıkar. Son gelen yorumlardan biri de Terazi, Yengeç ve İkizler burcuyla asla gelecek hayali kurmamak yönünde oldu.

TERAZİ BURCU

Terazi burçları her konuda bilgi sahibi olduklarını düşünür ve gelgitli bir tavır sergilerler. İkili ilişkilerde genel madana sözüne güvenilmemesi ve yalan söyleyen taraf onlardır.

YENGEÇ BURCU

Duygusal insanlar olarak bilinen yengeç burçları genellikle başarı odaklı bir hayat sürerler. Başarıya giden her yol mübahtır felsefesine çok yakın olan bu burç ikili ilişkilerinde ilgi bağımlısı ve ayran gönüllü olarak bilinir. Sözlerine güvenmek ilerisi için üzücü sonuçlar doğmasına neden olabilir.

İKİZLER BURCU

Hayatınızda ikizler burcu biri varsa dengesizliklere alışkın olmanız doğaldır. Kendilerine çok deger veren bu burca sahip insanların önceliği kendi düşünceleri ve hisleridir. İlişkinin başında aşık oldukları kişiyi çok düşünen bu insanlar büyünün biraz bozulmasıyla hemen o kişiyi hayatlarından çıkarmaya çalışırlar.