Ters yöne giren tır 5 kişinin bulunduğu araca çarptı! 1'i ağır 5 yaralı

Çorum'da yaşanan kazada, ters yöne giren tır, Ayşe Ç.'nin kullandığı ve içinde 5 kişi bulunan hafif ticari araca çarptı. 5 kişinin yaralandığı kazada sürücü Ayşe Ç.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Ters yöne giren tır 5 kişinin bulunduğu araca çarptı! 1'i ağır 5 yaralı

Çorum-Ortaköy yolunda şehir merkezi istikametine ters yönden ilerleyen İbrahim K. kontrolündeki 19 ADV 522 plakalı tır, Ayşe Ç.'nin hakimiyetindeki 19 TR 665 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çevredeki sürücülerin ihbarı zerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Ters yöne giren tır 5 kişinin bulunduğu araca çarptı! 1'i ağır 5 yaralı - Resim : 1

Yaralılar Ayşe Ç. ve aracında yolcu olarak bulunan Nurten C, Bedriye K, Yasemin K. ve Hediye T., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla  Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentte bulunan özel hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Ayşe Ç.'nin hayati risk taşıdığını ve tedavisine yoğun bakımda devamj edildiği paylaşıldı.

Kazaya karışan tırın delinen deposundak yola boşalan yakıt yolda güvenlik önlemi alınarak temizlenirken, tır sürücüsü İbrahim K., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.