Teşkilat 18. Bölüm full izle! Teşkilat son bölüm tek parça izle

Teşkilat 18. Bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu'nun başrollerini paylaştığı Teşkilat son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 17 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Teşkilat 18. Bölüm…

Teşkilat 18. Bölüm full izle!  Teşkilat son bölüm tek parça izle

Teşkilat dizisinin 18. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Teşkilat dizisinin 18. bölümü yeni saatinde TRT 1 ekranlarında izleyiciler ile buluştu. Teşkilat 18.Bölümde: Komisyon toplantısında Simon'a düzenlenen suikast girişiminin ardından devletin üst düzey kademelerinde olağanüstü hâl ilan edilir. Tüm komisyon üyeleri olağan şüpheli olarak değerlendirilirken ekip suç aletini bulmak için hummalı bir çalışmaya girişir. Olayı aydınlatmanın tek yolu suikastı gerçekleştiren David'i açığa çıkarmaktır.

Teşkilat 18. Bölüm full izle!  Teşkilat son bölüm tek parça izle - Resim : 1

Kızına kavuşmak için evine dönen Zehra eski eşi Kemal'in bilgisayarında bulduğu görüntülerle şoke olur. Zehra, Serdar'ın kayıp bir buçuk ayına ışık tutan bu görüntülerin peşine düşüp sır perdesini aralamaya karar verir. Türk devletini köşeye sıkıştırmak isteyen Yıldırım, David'in yakalanmasını engellemek için Çetin'i görevlendirir. Ceren açığa çıkmamak için eski hayatına dönerken, Serdar'ın Ceren'le ilgili şüpheleri sürmektedir. İşte Teşkilatdizisinin 18. bölüm tek parça linki…

Teşkilat 18. Bölüm full izle!  Teşkilat son bölüm tek parça izle - Resim : 2

Teşkilat 17. Bölümde ne oldu?

Teşkilat 17. Bölümde; gemi saldırısının tek faili olan Simon'u almak için Güney Kıbrıs'a giden ekip uğradıkları saldırıdan kaçarken girdikleri mayınlı arazide ölüm kalım savaşı vermektedir. Türkiye'ye karşı ağır yaptırımların görüşüleceği komisyon toplantısının arifesinde Simon’un komisyonun önüne çıkmasını engellemek isteyen Yıldırım planlarını devreye sokar ve yeni sağ kolu Çetin’i sahaya sürer.

Teşkilat 18. Bölüm full izle!  Teşkilat son bölüm tek parça izle - Resim : 3

Zehra’nın ekipten ayrılma kararı karargahta bomba etkisi yaratır. Kızıyla birlikte yeni hayatına başlamaya hazırlanan Zehra’nın bu kararını etkileyecek beklenmedik bir gelişme yaşanır.  Simon'u ele geçirmek için ekiple işbirliği yapan Ceren'in neyi amaçladığı ekip içinde tartışma konusu olur. Ceren'in herkesten sakladığı büyük bir sırrı vardır. Serdar’ın baskıları sonucunda Ceren’in büyük sırrını açıklamasıyla tüm dengeler değişir.

Teşkilat 18. Bölüm izle

Teşkilat 18. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Teşkilat dizisinin konusu nedir?

Teşkilat dizisinin konusu şöyledir:

Teşkilat, Türk İstihbarat'nı konu alan bir dizidir. Türkiye'nin gelişmesini istemeyen karanlık bir yapının, özellikle son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Türkiye'nin İHA ve SİHA programlarına yönelik bir operasyon yapmayı hedeflemektedirler. Bu karanlık yapının planlarına karşılık Milli İstihbarat Teşkilatı bünyesinde bir ekip kurularak, mücadeleye başlanır. Bu ekibin başına Mesut Akusta tarafından canlandırılan deneyimli Milli İstihbaratçı Mete Bey öncülük edecektir. Bu ekip yurtiçi ve yurtdışı dahil olmak üzere birçok yerde gizli operasyonlar yaparak bu karanlık yapının planlarını bozmak istemektedirler. Bu sebeple yaptıkları tüm operasyonların başarıya ulaşması ve operasyonun selameti için ekibi oluşturan İstihbaratçıların kağıt üzerinde ölü olarak görülmesi gerekmektedir.

 Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir?

  • Çağlar Ertuğrul 
  • Deniz Baysal Yurtcu 
  • Mesut Akusta 
  • Ezgi Eyüboğlu
  • Tuncer Salman 
  • Ezgi Şenler 
  • Mehmet Usta 
  • Nihat Altınkaya
  • Serdar Yeğin 
  • Ahmet Uğur Say 
  • Yavuz Bingöl 
  • Gürkan Uygun 
  • Hakan Boyav 
  • Turgut Tunçalp