Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul 4 yıllık sevgilisiyle ayrıldığı iddiasını nasıl ti'ye aldı?

Reyting rekortmeni “Teşkilat” dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul, sevgilisi Kayla Manukyan’la hakkında çıkan ayrılık iddiasıyla ilgili hangi yorumu yaptı?

Ankara’da çekilen reyting rekortmeni “Teşkilat” dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul, hafta başı repo gününü fırsat bilip İstanbul’a geldi ve soluğu sevgilisi Kayla Manukyan’ın yanında aldı. Arabasını yol kenarına fark eden yakışıklı oyuncu, muhabirlerle şakalaştı. Çağlar Ertuğrul, 6 aydır boğaza hasret kaldığını söyledi. Yakışıklı oyuncu yaz sezonunda bol bol konsol oyunu oynayacağını belirtti.

Sosyal medyadaki esprili paylaşımları da çok konuşulan Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı’yla ilgili yaptığı göndermeyle de dikkat çekmişti. Subaşı, geçen haftalarda kendisi ve 8 yaşındaki kızı Melisa’nın rahat yolculuk yapabilmesi için Mısırlı milyarder sevgilisinin özel jet bulamayınca bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın aldığını açıklamıştı. Bunun üzerine ünlü oyuncu şu tweet’i atmıştı:
 
“Katrilyarder Mısırlı sevgiliden rica etsek sinema salonu kapatır mı? Yeni Mortal Kombat’ı büyük perdede izlemek istiyorum...”

Ünlü oyuncu, pandeminin başından beri kapalı olan sinema salonları yüzünden sektöre emek verenlerin büyük sıkıntı içinde olduklarına dikkat çekti. İkiliye haklarında çıkan ayrılık haberi de soruldu. Yakışıklı oyuncu daha sonra 4 yıldır beraberlik yaşadığı sevgilisi Kayla Manukyan’la sahilde yürüyüş yaptı.