Tesla’dan Türkiye’ye özgü paylaşım geldi! “As Bayrakları As” fenomeni kullanıldı!

Teknoloji devi Tesla Türkiye’de satışa sunuldu. Büyük ilgi gören Tesla için ön başvurular alınırken, teslimat tarihi de mayıs ayı olarak belirlendi. Tesla Motor'un Avrupa Twitter hesabından da bugüne özel bir paylaşım geldi. Ünlü “As Bayrakları As” fenomeni ile Türkiye paylaşımı ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Tesla’dan Türkiye’ye özgü paylaşım geldi! “As Bayrakları As” fenomeni kullanıldı!

Tesla Türkiye için ön sipariş sürecini resmen başlattı. Mayıs ayında teslim edilecek Tesla için başvurular alınırken, teslimat tarihi de mayıs ayı olarak belirlendi. Tesla’nın Türkiye’de satışa sunulacak modelleri büyük ilgi görürken Tesla Motor'un sosyal medya hesabından da Türkiye’ye özgü paylaşım geldi. Paylaşımda “As Bayrakları As” fenomeni kullanıldı.

@Tesla_europe hesabından Tesla'nın Türkiye yollarındaki görüntüleri paylaşıldı. Yine aynı tweet serisinde sosyal medya fenomeni olan "as bayrakları" emojisiyle yapılmış bir görsel ile "As bayrakları" paylaşımı yapıldı.

Tesla’dan Türkiye’ye özgü paylaşım geldi! “As Bayrakları As” fenomeni kullanıldı! - Resim : 1

“AS BAYRAKLARI AS” FENOMENİ SALİH TAHTALIOĞLU KİMDİR, NASIL ORTAYA ÇIKTI?

“As bayrakları as as!” sloganının ana kahramanı, balkondaki çizgili t-shirt’ü ile farkında olmadan verdiği pozu sayesinde bir dönem gündemden düşmeyen Salih Tahtalıoğlu bu kez Tesla ile karşımıza çıktı. 2013 yılında Recep Tayyip Erdoğan, Kazlıçeşme’deki “Milli İradeye Saygı” mitinginde ev balkonlarına Türk bayrağı asma kampanyası başlatılması çağrısında bulunmuştu. Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’ndeki Salih Tahtalıoğlu’nun da evinin balkonundan bayrak asarkenki fotoğrafı sosyal medyada bir anda gündem olmuştu. Sosyal medyada çokça caps’i yapılan fenomenin en sevilen fotoğrafı da dünyanın üzerine konulan fotoğrafıydı.