Teyze-yeğen saç saça, kocaları yumruk yumruğa birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü!

Afyonkarahisar'da 17 yaşındaki kızının uygusuz fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşması sebebi ile yeğeni C.N.M ile davalık olan H.S.'ye beraat kararı çıkınca, teyze H.S. ile yeğeni C.N.M. kozlarını sokak ortasında paylaştı. Bir süre sonra eşlerin de dahil olduğu kavgada ortalık savaş alanına döndü.

Teyze-yeğen saç saça, kocaları yumruk yumruğa birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü!

Merkeze bağlı Dumlupınar Mahallesi'nde çıkan kavgada,  17 yaşındaki kızının uygunsuz fotoğraflarını internette paylaşması sebebiyle yeğeni C.N.M. ile davalık olan teyze H.S. ve C.N.M.sokakta karşılaştı. Önce sözlü tartışmaya giren iki kadın dakikalar içinde sokak ortasında saç saça baş başa yoluşmaya başladı. Kavgayı gören vatandaşların durumu polise ihbar ettiği o anlarda, yeğen C.N.M.'nin avukat olduğunu iddia eden kocası kavgaya dahil oldu.

Teyze-yeğen saç saça, kocaları yumruk yumruğa birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü! - Resim : 1

Henüz ismi öğrenilemeyen ve avukat olduğunu söyleyen koca kavgaya müdahale etmeye kalkınca, teyze H.S.'nin olay yerinde bulunan kocası ve yakınları tarafından dayak yedi. Sinirlerin bir an olsun yatışmadığı kavgada taraflar birbirlerini feci şekilde darp etti.

Teyze-yeğen saç saça, kocaları yumruk yumruğa birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü! - Resim : 2

"HEPİNİZİ MAHKEMEYE VEREĞİM"

Darp edilen C.N.M, olay yerindeki basın mensuplarına küfürler edip tehditler savurmaya başladı. Muharbirlere, "Benim kocam avukat, hepinizi mahkemeye vereceğim!" diye bağıran kadının, avukat olduğunu iddia eden kocası tüm kavgayı bir yane bırakıp basın çalışanlarına kimlikmsormaya kalktı.

Teyze-yeğen saç saça, kocaları yumruk yumruğa birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü! - Resim : 3

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri sürüyor.