TFF resmen açıkladı! FIFA kokartı takacak 4 yeni hakem belli oldu! İşte FIFA kokartlı yeni hakemler

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2024 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemler listesini açıkladı. Buna göre Zorbay Küçük, Kadir Sağlam, Bahattin Şimşek ve Melek Dakan yeni FIFA hakemleri oldu.

TFF resmen açıkladı! FIFA kokartı takacak 4 yeni hakem belli oldu! İşte FIFA kokartlı yeni hakemler

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada 2024 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemlerin listesinin belirlendiği kaydedildi.

4 HAKEM FIFA LİSTESİNE EKLENDİ

FIFA tarafından onaylandığı kaydedilen listeye göre1.01.2024 tarihinden itibaren FIFA hakemi olarak Zorbay Küçük, Kadir Sağlam, Bahattin Şimşek ve Melek Dakan; FIFA Yardımcı Hakemi olarak Furkan Ürün, Deniz Caner Özaral ve Merve Turan; FIFA Video Yardımcı Hakem olarak Serkan Tokat ve Mustafa İlker Coşkun; FIFA Plaj Hakemi olarak İdris Yavuz listeye eklendi.

TFF’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“2024 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemler listesi belirlendi. 01.01.2024 tarihinden itibaren geçerli olacak olan ve FIFA tarafından onaylanan listede, FIFA hakemi olarak Zorbay Küçük, Kadir Sağlam, Bahattin Şimşek ve Melek Dakan; FIFA Yardımcı Hakemi olarak Furkan Ürün, Deniz Caner Özaral ve Merve Turan; FIFA Video Yardımcı Hakem olarak Serkan Tokat ve Mustafa İlker Coşkun; FIFA Plaj Hakemi olarak İdris Yavuz listeye eklenmiştir.”

TFF resmen açıkladı! FIFA kokartı takacak 4 yeni hakem belli oldu! İşte FIFA kokartlı yeni hakemler - Resim : 1