TFF’nin görevde kaldığı her gün Türk futboluna zarar!

Sevgili okurlar, Türk futbolu zor bir süreçten geçiyor. Açıkçası meydana gelen skandalları yazmaktan, bunları hatırlatmaktan yoruldum. Yaşananların ardından futbolseverler ve kulüpler, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) bir an önce istifa etmesini istedi. Birçok kulüp bu konuda açıklama yaparken TFF, sonunda seçim kararı aldı. Ama açıklanan tarih, kimseyi tatmin etmedi. Çünkü TFF, 18 Temmuz’da seçimli genel kurul yapılacağını açıkladı. Bu demek oluyor ki TFF yönetimi, sezon sonuna kadar görevinde kalmak istiyor.

EURO 2024’E GİTMEK İSTİYORLAR

Federasyonunun, Almanya’da yapılacak EURO 2024’e gitmek istediği belirtildi. Federasyon, 18 Temmuz’dan önce giderse milli takımdaki futbolcuların morali mi bozulacak? Mevcut TFF yönetimi yoksa EURO 2024’e gidemeyecekler mi? Türk futboluna bu kadar zarar vermişken devam etmek istemeleri can sıkıcı bir hal aldırdı.

KULÜPLER ERKEN SEÇİM İSTİYOR

Tüm bunlar sonrası seçimin daha önce olmasını isteyen kulüpler, noter huzurunda imza vererek olağanüstü seçimli genel kurul yapılması için harekete geçti. Kulüpler, gereken imzayı toplarsa beklenen seçim yapılabilir. Umarım seçim erkenden yapılır ve Türk futbolunda gerçekten adaleti sağlayacak, kimseyi kayırmadan kuralları uygulayacak olan bir yönetim gelir. Bunlar olmazsa zor günler yaşayan Türk futbolu bu zor günlerin daha da kötülerini yaşayabilir.