Ünlü oyuncu korona virüse yakalandı!

Ünlü oyuncudan hayranlarını çok üzen haber geldi. Film çekimleri sırasında yapılan korona virüs testi pozitif çıkan The Batman filminin başrolü Robert Pattinson nedeniyle çekimler de durduruldu.

Ünlü oyuncu korona virüse yakalandı!

The Batman filminin geçtiğimiz hafta ilk tanıtım fragmanı yayınlanmış ve dünya genelinde büyük yankı uyandırmıştı. Filmde Bruce Wayne yani Batman karakterini canlandıran Robert Pattinson'un Kovid-19 testi pozitif çıktı ve filmin çekimleri durduruldu.

2021 yılında yayınlanması planlanan The Batman filmi çekimleri durduruldu. Geçtiğimiz hafta düzenlenen DC Fandome etkinliğine damga vuran yapım The Batman filmi olmuştu. Filmde “Batman” karakterini canlandıran Robert Pattinson’un koronavirüs testi pozitif çıktı.

The Batman filminin çekimleri durdu

Matt Reeves’in yönetmenliğini üstlendiği, Rober Pattinson, Zoë Kravitz, Colin Farrell, John Turturro gibi oyuncuların yer aldığı The Batman filminin çekimleri sette pozitif vaka çıkması nedeniyle durduruldu.

Warner Bros tarafından alınan önlemler kapsamında çalışanlara günlük olarak Kovid-19 testleri uygulanıyordu. Çekimlerin üçüncü gününde bir set çalışanında virüse rastlanması nedeniyle çalışmalar bir kez daha yarıda kaldı.

Konuyla ilgili olarak bu sabah bir açıklama yapan Warner Bros, “The Batman prodüksiyonunda bir ekip üyesinin Kovid-19 testi pozitif çıktı ve gerekli prosedürlere göre izole edildi. Çekimler geçici olarak durduruldu” ifadelerini kullandı.