Tiktok'ta lüks yaşamını paylaşıyor ama hiçbir şeye para ödemiyor! Genç kadın nedenini kendisi açıkladı!

TikTok'ta yaptığı Las Vegas paylaşımlarıyla viral olan Kimberly Beltran, lüks deneyimlerini nasıl hiç para ödemeden gerçekleştirdiğini anlattı. Kimberly'nin paylaşımlarına Kullanıcılardan yorum yağdı.

Tiktok'ta lüks yaşamını paylaşıyor ama hiçbir şeye para ödemiyor! Genç kadın nedenini kendisi açıkladı!

Görüşünü sebebiyle tüm lüks harcamalarını bedavaya getiren Kimberly Beltran, TikTok üzerinden yaptığı son paylaşımlarda lüks Las Vegas tatilini nasıl bedavaya getirdiğini anlattı. 'Güzel' olduğu için dua eden Kimberly, görünüşünün erkekleri sırf onun huzurunda olabilmek için para saçmaya ikna ettiğine inanıyor. Viral bir TikTok klibinde, göz alıcı genç kadın, "Günah Şehri", Las Vegas'ı ziyaret ederken gerçekte ne kadar ödediğine açıkladı. Kimberly TikTok'ta paylaştığı video da gülen bir emoji ile birlikte "Güzel bir kız olarak Vegas'ta ne kadar harcadım" notuyla paylaştı.

Tiktok'ta lüks yaşamını paylaşıyor ama hiçbir şeye para ödemiyor! Genç kadın nedenini kendisi açıkladı! - Resim : 1

45 BİN DOLARLIK KONSER BİLETİNE 0 DOLAR ÖDEDİ

Siyah deri görünümlü bir pantolon ve bir çift gümüş topuklu ayakkabılı kombiniyle, ona hiçbir maliyeti olmayan bir parti otobüsüne davet edildi. Daha sonra, sahnenin yakından görüldüğü bir Chris Brown konserinde özel masalarına oturması için davet edildi, bu da 45.000 dolara mal oldu. Ancak bu parayı Kimberly ödemedi.

Tiktok'ta lüks yaşamını paylaşıyor ama hiçbir şeye para ödemiyor! Genç kadın nedenini kendisi açıkladı! - Resim : 2

Ertesi sabah, Kimberly kendi parasından 30 doları (24 sterlin) kahvaltıya ve 10 doları (8 sterlin) "akşamdan kalma halini" gidermek için çorbaya harcadı. Kimberly'nin ödediği tek şey bu oldu. Ardından gece, kumarhaneye giderken Uber yolculuğunun ücretini de bir adam ödediği için genç kadın, ödeme yapmadı. Kimberly daha sonra, birinin beğenisini kazanacağını umarak barın yanında durma taktiğini uyguladı. Bedava espresso martini kokteyllerinden bir tanesini paylaşırken, "Tatlıyım ve bir barın yanında dururum ve birileri genellikle ödemeyi teklif eder" dedi. Daha sonra bir 'MMA' dövüşçüsünün onu lüks restoran Toca Medera'da akşam yemeğine davet ettiğini ve burada yine hiçbir şey ödemediğini iddia etti. Biraz yemek yedikten sonra Kimberly, nargilesinin parasını ödeyen bardaki adamla dışarı çıktı ve hatta ona striptizcilere atması için bazı notlar verdi.

Tiktok'ta lüks yaşamını paylaşıyor ama hiçbir şeye para ödemiyor! Genç kadın nedenini kendisi açıkladı! - Resim : 3

Las Vegas tatili 40 dolara mal oldu!

Aynı adamın cömertliğini artırmak istediği ve hatta Kimberly'nin Las Vegas'tan uçuşunun parasını ödediği ortaya çıktı. Parti şehrinde geçirdiği süre boyunca yalnızca toplam 40 $ (32 £) harcadı! Kimberly'nin çoğunlukla ücretsiz bir tatili güvence altına alma becerisinden etkilenen birçok kişi, onun çabalarını övmek için yorumlara koştu ve hatta bazı kadınlar ilham aldı. Kimberly'nin Las Vegas paylaşımlarına adeta yorum yağdı. Kullanıcılar, Vegas gibi pahalı bir şehir 40 dolar harcayarak dönen genç kadına "Rüya yeminle kızım!!" yorumlarında bulundu. Bir kullanıcı da, "Vegas'a gitmeyi seviyorum çünkü gerçekte bıraktığımdan daha fazla parayla geri dönüyorum" dedi.

Tiktok'ta lüks yaşamını paylaşıyor ama hiçbir şeye para ödemiyor! Genç kadın nedenini kendisi açıkladı! - Resim : 4

Tiktok'ta lüks yaşamını paylaşıyor ama hiçbir şeye para ödemiyor! Genç kadın nedenini kendisi açıkladı! - Resim : 5