Times Meydanı'nda büyük panik!

New York'ta Times Meydanı’nda, gece saatlerinde büyük bir panik yaşandı. 3 motosikletin egzozlarından çıkan sesi silah sesi sanan New Yorklular büyük korku yaşayarak sağa sola kaçışmaya başladı.

Times Meydanı'nda büyük panik!

ABD’de  Teksas ve Ohio Eyaletleri’nde geçtiğimiz haftalarda düzenlenen silahlı saldırılarda 30'u aşkın kişinin yaşamanı yitirmesinin ardından Amerikalı vatandaşlarda terör korkusu yaşanıyor.

Dün gece Times Meydanı'ndan geçen 3 motosikletin çıkardığı egzoz sesi meydanın bir anda karışmasına neden oldu. Meydandaki binlerce insanlar egzoz sesini silah sesi sanarak birden koşmaya ve kaçmaya başladı. Polise de yüzlerce saldırı ihbarı yapıldı.

Times Meydanı'nda büyük panik! - Resim : 1

ABD'nin en önemli meydanlarından biri olan Times Meydanı'nında yaşananlar ülke vatandaşlarının saldırı endişesi ve tedirginliği gözler önüne serdi.

New York Polis Merkezi yaşanan büyük panikle ilgili bir açıklama yaparak  Times Meydanı'nın güvenli olduğunu, herhangi bir saldırı bulunmadığını duyurdu. Motosikletlerden çıkan seslerin silah sesi sanıldığını belirten polis emrekezi çok sayıda polisin, yükses ses çıkan motosikletlerin peşinde olduğunu açıkladı.

New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Blasio mesajında  “Times Meydanı oldukça güvenli ancak insanların bu gece hissettiği panik ve korku tamamen gerçekti. Hiç kimse sürekli olarak silahlı şiddet korkusuyla yaşamamalıdır” ifadelerini kullandı.