Timsah onu bacağından yakalayıp suya çekti! Tam dişlerinin arasına alıp kıtır kıtır kesecekken bir mucize oldu

Gözlerden uzak bir yerde dinlenmek isteyen adam, timsah saldırısına uğradı. Timsah tarafından bacağından yakalandıktan sonra mucizeyi yaşayan adam, yakınlardaki bir korucu sayesinde timsah saldırısından sağ kurtulmayı başardı ancak köpeği onun kadar şanslı değildi.

Timsah onu bacağından yakalayıp suya çekti! Tam dişlerinin arasına alıp kıtır kıtır kesecekken bir mucize oldu

38 yaşındaki adam, 22 Şubat günü öğleden sonra Avustralya'nın uzak kuzeyindeki Queensland'deki uzak bir bölgede bulunan su kenarına gitti. Gözlerden uzak bir yerde dinlenmek isteyen adam, köpeğiyle birlikte timsahın korkunç saldırısına uğradı. 

PARÇALANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Alt bacağından birçok kez ısırıldıktan sonra yaralandı. Yakındaki bir korucunun durumu fark etmesiyle timsahın pençelerinden kurtulmayı başardı. Adam timsahın saldırısından sağ olarak kurtulsa da, ne yazık ki köpeği parçalanarak öldürüldü. Wujal Wujal kliniğinde tedavi gördükten sonra, adam uçakla Cairns Hastanesine kaldırıldı ve burada stabil bir durumda kaldı.

Timsah onu bacağından yakalayıp suya çekti! Tam dişlerinin arasına alıp kıtır kıtır kesecekken bir mucize oldu - Resim : 1

BACAĞINDAN YAKALADI

O zamandan beri Queensland Parks and Wildlife olaydan haberdar edildi ve ne olduğunu araştırmak için olay yerine bir ekip gönderdi. Jabalbina Aborjin topluluğu Josh Paterson, "Timsah adamı bacağından yakaladı ve içeri sürükledi, ancak elinden kurtulmayı başardı ancak köpeğini kaybetti." dedi.

Timsah onu bacağından yakalayıp suya çekti! Tam dişlerinin arasına alıp kıtır kıtır kesecekken bir mucize oldu - Resim : 2

"ŞANSLIYDI"

Korkunç sahnelere tanık olan ve adamın hayatını kurtarmasına yardım eden korucu, yaptıklarıyla üst üste ikinci ay ayın korucusu ödülünü alırken, yaşadıklarıyla sarsıldı. Bay Paterson şunları ekledi: "Nehirde tehlikede olan biri olduğunu görebiliyordu ve bu gerçekten şanslıydı çünkü ilk yardım eğitimimizi yeni bitirmiştik.

Timsah onu bacağından yakalayıp suya çekti! Tam dişlerinin arasına alıp kıtır kıtır kesecekken bir mucize oldu - Resim : 3

ORADAKİ TİMSAHA DİKKAT

Birkaç hafta önce tekne rampasının yakınında bir timsahın görülmesi üzerine yetkililer, insanlara "dikkatli olun" uyarısı gönderdi. Wujal Wujal Aborjin Shire Konseyi, "Tekne rampasına ve çevresine dikkat edin. Orada bir timsah var!" diye bir bildiri yayınladı.