TİP Bakırköy Belediye Başkan adayı Bilge Seçkin Çetinkaya: CHP seçmeni gerçekten çantada keklik olarak da görülmekten bıkmış durumda

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Az Önce Konuştum'da Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Türkiye İşçi Partisi'nin Bakırköy Belediye Başkan adayı Bilge Seçkin Çetinkaya "CHP daha iyi aday koyabileceği yerlere daha iyi aday koymuyor. CHP seçmeni gerçekten çantada keklik olarak da görülmekten bıkmış durumda." dedi.

Türkiye İşçi Partisi'nin Bakırköy Belediye Başkan adayı Bilge Seçkin Çetinkaya, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk oldu.

Bilge Seçkin Çetinkaya'nın açıklamalarından satır başları:

"BAKIRKÖY'ÜN EN BÜYÜK SORUNU DEPREM"
Işık "Bakırköy’ün en büyük sorunu sizce ne?" sorusuna Çetinkaya "Deprem. Bütün İstanbul’un sorunu olduğu gibi en temel sorunlarından bir tanesi bu." cevabını verdi.

"CHP SEÇMENİ GERÇEKTEN ÇANTADA KEKLİK OLARAK DA GÖRÜLMEKTEN BIKMIŞ DURUMDA"
Işık'ın "Bakırköy CHP’nin çok güçlü olduğu bir yer. Kendileri de böyle düşünüyorlar. Sizi seçmen nezdinde tercih sebebi kılacak özelliğiniz ne?" sorusunu ise Çetinkaya "CHP’nin de bu konuda bize bir avantaj oluşturduğunu düşünüyorum çünkü CHP daha iyi aday koyabileceği yerlere daha iyi aday koymuyor. CHP seçmeni gerçekten çantada keklik olarak da görülmekten bıkmış durumda. Daha iyi adaylarla, kadın adaylarla, daha farklı perspektif getirebilecek adaylarla gelmesi gerekiyor ama CHP bunu yapmıyor çoğunlukla." diyerek yanıtladı.